Uniformer

Lille Gammeldags Skolepige
159 kr
Bandit Fange Sæt
199 kr
Showetime Palliet Vest, Grøn
139 kr
Showtime Palliet Jakke, Grøn
229 kr
Showtime Palliet Jakke, Grøn
239 kr
Miss Space Superstar
289 kr
From Rabbiner
209 kr
Blodig Cheerleader
199 kr
Mr. Voodoo Doktor
359 kr
Voodoo Præstinde
339 kr
Lille Militær Dreng
209 kr
Blå Fly Stewardesse
199 kr
James Bond
499 kr
Absorberende ninja
529 kr
Fransk Stuepige Babe
159 kr
Blodig Zombie Sygeplejerske
299 kr
Forførende Lilla Heks
329 kr
Lille Jagerpilot
199 kr
Bokse Verdensmester
299 kr
Lille Bokse Verdensmester
229 kr
Sej Jagerpilot
299 kr
Sej Jagerpilot, kvinde
299 kr
Elegant Sejler Pige
229 kr
BrandMand, barn
229 kr
Sej Ninja, barn
229 kr
Flådens Specialstyrke, barn
329 kr
Svalehale Jakke, Barn
199 kr
All-in-one Soldat T-Shirt
169 kr
All-in-one Rocker T-Shirt
159 kr
Langærmet Rocker Bluse
199 kr
Langærmet Politi Bluse
199 kr
Langærmet Politibabe Bluse
179 kr
Lille Matros Pige
139 kr
Lille Matros Dreng
139 kr
Matros Kvinde
179 kr
Hr Kaptajn
319 kr

Henter flere produkter...

Køb uniform kostumer her!

Hvis der er noget mænd og kvinder har til fælles, så er det at gå i uniformer. Mænd der ser kvinder i en uniform, synes at hun ser ekstra fræk ud – og det samme synes kvinder om mænd i uniformer.

En uniform behøves ikke at være en speciel uniform – det kan være en politiuniform, sygeplejerskeuniform, brandmandsuniform, osv.

Her i Danmark har det været populært at klæde sig ud i uniformer i rigtig mange år – og der er ingen tvivl om at det fortsat vil være populært. Alle elsker uniformer – og sådan er det bare.

Uniformer til piger

Hvis der er noget piger elsker, så er det at se godt ud – ikke sandt? Piger i uniformer ser rigtig godt ud – uanset hvordan man ser ud. En uniform pynter i 99% af tilfældene, på alle pigers kroppe!

Men hvad er en god uniform? Er det en som er frækt, en som er tildækket, en som er ny – eller gammel? Det kan vi ikke svare dig på – for det handler helt præcist om hvad du kan lide. Du skal ikke se på hvad vi eller andre mener, men hvad du selv mener. Så gør dig den tjeneste, at kig rundt på siden. Der er med garanti et par uniforms-kostumer, som du synes ser flotte og elegante ud – ikke?

Hos Finesta.dk har vi et stort udvalg af uniformer til piger, som sikrer at der er noget for enhver smag. Vi har kostumer indenfor det maskuline, såsom politi og brandmandskostumer. Vi har selvfølgelig også kostumer indenfor det mere feminine, hvilket er alt fra sygeplejerske og stewardessekostumer.

Uniformer til drenge

Hvis der er noget drenge elsker, så er det at se godt ud. Uden tvivl. Hele formålet med at se godt ud, er for en dreng, at imponere damerne – og hvis der er noget piger elsker, er det en dreng i en uniform. Uanset hvordan du ser ud, så vil en uniform gøre dig ekstra attraktiv hos pigerne!

En uniform behøves på ingen måde at være dyr – kig bare rundt her på Finesta.dk. Vores priser er nogle af Danmarks laveste priser, som gør at du kan spare mange penge, ved at købe dit uniforms-kostume hos os.

Spørgsmål? Så tag kontakt til os. Vi vil gerne hjælpe dig!

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout