Uniformer

Baby Politimand
129 kr
Guilty Girl Fangedragt
189 kr
LED Blinklys, blå
69 kr
Fin Cheerleader
229 kr
Officer Babe
Vejl. pris 359 kr
299 kr
Pink Betjent
Vejl. pris 359 kr
299 kr
Sexy Sheriff
259 kr
Blå Politi Kvinde
299 kr
Hr. Politibetjent
379 kr
Lille klassisk cheerleader
199 kr
Royal Garder
369 kr
Fodbold Dommerbabe
149 kr
Fræk Gotisk Nonne
199 kr
Operationslægen
179 kr
Muskel Soldat
249 kr
Lille Muskel Soldat
199 kr
Lille Cheerleader
129 kr
Muskuløs Tattoo Fange
269 kr
Sexet SWAT darling
229 kr
Sort/Pink Cheerleader, barn
149 kr
Sort/Pink Cheerleader
179 kr
Lille Blå/Rød Cheerleader
149 kr
Lille Amerikansk fodboldspiller
199 kr
Lille Lyseblå Politipige
199 kr
Lyseblå Politikvinde
299 kr
Lille Lyseblå Politidreng
229 kr
Lyseblå Politimand
299 kr
Lille Zombie Doktor
229 kr
Klassik politibabe
249 kr
Retro Pilot kvinde
369 kr
Retro Pilot Mand
369 kr
Top Gun Pilotjakke
369 kr
Sherif Skjorte
229 kr
Kvindelig Sherif
229 kr
New York Politimand
249 kr

Henter flere produkter...

Køb uniform kostumer her!

Hvis der er noget mænd og kvinder har til fælles, så er det at gå i uniformer. Mænd der ser kvinder i en uniform, synes at hun ser ekstra fræk ud – og det samme synes kvinder om mænd i uniformer.

En uniform behøves ikke at være en speciel uniform – det kan være en politiuniform, sygeplejerskeuniform, brandmandsuniform, osv.

Her i Danmark har det været populært at klæde sig ud i uniformer i rigtig mange år – og der er ingen tvivl om at det fortsat vil være populært. Alle elsker uniformer – og sådan er det bare.

Uniformer til piger

Hvis der er noget piger elsker, så er det at se godt ud – ikke sandt? Piger i uniformer ser rigtig godt ud – uanset hvordan man ser ud. En uniform pynter i 99% af tilfældene, på alle pigers kroppe!

Men hvad er en god uniform? Er det en som er frækt, en som er tildækket, en som er ny – eller gammel? Det kan vi ikke svare dig på – for det handler helt præcist om hvad du kan lide. Du skal ikke se på hvad vi eller andre mener, men hvad du selv mener. Så gør dig den tjeneste, at kig rundt på siden. Der er med garanti et par uniforms-kostumer, som du synes ser flotte og elegante ud – ikke?

Hos Finesta.dk har vi et stort udvalg af uniformer til piger, som sikrer at der er noget for enhver smag. Vi har kostumer indenfor det maskuline, såsom politi og brandmandskostumer. Vi har selvfølgelig også kostumer indenfor det mere feminine, hvilket er alt fra sygeplejerske og stewardessekostumer.

Uniformer til drenge

Hvis der er noget drenge elsker, så er det at se godt ud. Uden tvivl. Hele formålet med at se godt ud, er for en dreng, at imponere damerne – og hvis der er noget piger elsker, er det en dreng i en uniform. Uanset hvordan du ser ud, så vil en uniform gøre dig ekstra attraktiv hos pigerne!

En uniform behøves på ingen måde at være dyr – kig bare rundt her på Finesta.dk. Vores priser er nogle af Danmarks laveste priser, som gør at du kan spare mange penge, ved at købe dit uniforms-kostume hos os.

Spørgsmål? Så tag kontakt til os. Vi vil gerne hjælpe dig!

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout