• Fragt fra 29 kr. & Fri fragt v/ 500 kr.
 • 100% Prisgaranti
 • 30 dages fuld returret

Kanin- og bunny kostumer

  Se vores udvalg af kanin og bunny kostumer

  Bunny (eller kanin) kostumer er hurtigt blevet meget populære – specielt herhjemme i Danmark. Ungdommen er blevet vildere, hvilket har gjort bunny kostumer meget populære. Hvis der skal nævnes 2 ord som beskriver et bunny kostume bedst, må det være: sjovt & frækt.

  Et bunny kostume er helt sikkert et kostume, som får drengene til at kigge en ekstra gang. Pigerne vil også kigge – for uanset hvordan man ser ud, ser man godt ud i et bunny kostume.

  Bunny kostumer – hvad er der fedt ved dem?

  De kan bruges til stort set alting, ligesom alle andre kostumer. Du skal dog huske at bunny kostumer ofte viser meget hud, så en fest med børn er ikke det rette sted for et bunny kostume. Du kan dog godt bruge et bunny kostume til en privat fest, til en festival eller sågar til sidste skoledag.

  Det som er fedt ved bunny kostumer, er at de skiller sig ud fra mængden. De er ikke ligesom alle andre kostumer. Et bunny kostume er sjovt og frækt, samtidigt med at det får folk til at kigge en ekstra gang. Dog er det værd at nævne, at det ikke er alle bunny kostumer, hvor hensigten er at være ’fræk’ – der findes selvfølgelig også bunny kostumer, hvor det blot skal være sjov og spas.

  Køb dit bunny kostume hos eKostumer.dk

  Du skal have et bunny kostume, ikke? Og du skal købe det hos os. Her er 3 gode grunde til at købe dit næste kostume hos os:

  • Vi er billige. Ja, det er en kliche at sige – men det er vi altså!
  • Vi har god kundeservice. Vi svarer i løbet af få timer!
  • Vi har fuld returret – kan du ikke lide kostumet, sender du det blot tilbage!


  God fornøjelse med din jagt på et fedt bunny kostume. Du må endelig skrive til os, hvis du har brug for hjælp.

  Vent venligst...

  Continue shopping or View cart & checkout