Sports kostumer

Vælg en kategori

Oppustelig Sumobryder
Vejl. pris 479 kr
369 kr
Tennis Spiller Paryk
Vejl. pris 129 kr
99 kr
Oppustelig Fodbold Hjelm
Vejl. pris 109 kr
89 kr
Fin Cheerleader
229 kr
Lille klassisk cheerleader
199 kr
Fodbold Dommerbabe
149 kr
Lille Cheerleader
129 kr
Tennis Spiller
219 kr
Sort/Pink Cheerleader
179 kr
Lille Blå/Rød Cheerleader
149 kr
Sej Bokser, Assorteret
229 kr
Lille Sød Cheerleader
139 kr
Majorette, Assorteret
299 kr
Baseball spiller
299 kr
Lille Formel 1 Kører
199 kr
Lille Karate kid
159 kr
Baseball pige
269 kr
Sød bokser
299 kr
Kickbokser
299 kr
Basketball spiller
199 kr
Frk. Frankrig
199 kr
Frk. Tyskland
199 kr
Smuk ballerina, sort
229 kr
Sød fodbolddommer
269 kr
Lille Cheerleader, Assorteret
269 kr
Grand Prix babe
249 kr
Sexet racerbabe
299 kr
Italiensk Fodbold Pige
229 kr
Tysk Fodbold Pige
229 kr
Spansk Fodbold Pige
229 kr
Hollandsk Fodbold Pige
229 kr
Lille Oppustelig Hjelm, amerikansk
Vejl. pris 99 kr
79 kr
Lille Oppustelig Hjelm, stars'n'stripes
Vejl. pris 99 kr
79 kr
Oppustelig Hjelm, stars'n'stripes
Vejl. pris 109 kr
89 kr
Fodbold Træningsdragt
179 kr
Zombie Cheerleader, teen
159 kr

Henter flere produkter...

Find de sejeste og svedigste sports kostumer her!

Selvom Danmark er et lille land, så er vi knaldhamrende gode til sport. Vi er gode til cykling, vi er gode til fodbold, vi er gode til håndbold – vi er sågar gode til golf. Der er rigtig meget sport vi er gode til, hvilket der selvfølgelig er blevet gjort lidt grin med.

Her på siden har vi et stort udvalg af sports kostumer, indenfor mange forskellige genrer. Det som kendetegner sports kostumer er at de ligner rigtige ’sports-dragter’ – forskellen er bare, at kostumer er lidt sjovere og useriøse. Selvom du er elitesportsudøver eller boldmongol, så kan du uden tvivl drage stor fordel af et sports kostume. De er neutrale og simple, hvilket er rigtig lækkert!

Sports kostumer til drenge

De fleste sports kostumer henvender sig til drenge. Grunden til dette er at der ganske enkelt er flere drenge end piger der dyrker sport.

Hvis der skal udpeges et sports kostume som er ’normalt’ til drenge, må det uden tvivl være Amerikansk Football. Det er en klassiker. Et ægte Football kostume får en dreng til at se maskulin, anderledes og sej ud. Uanset hvilket sports kostume du vælger, kan du være sikker på, at du vil komme til at se rigtig cool ud i det. Et sports kostume passer perfekt til alle lejligheder – uanset om det er en fest i mormors kolonihavehus, eller om det er sidste skoledag.

Sports kostumer til piger

Selvom der er mange flere der dyrker sport end piger, har vi selvfølgelig også sports kostumer til piger. Der er et eller andet frækt ved piger i sports kostumer – hver fald hvis du spørger nogle drenge/mænd.

Et sports kostume er perfekt til dig som er en pige, hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden. Hvis du tager et sports kostume på, vil du uden tvivl få lange blikke – både fra drenge og piger. Sports kostumer er rigtig sjove og passer til alle personer. Hvis du vil have det sjovt, så skal du uden tvivl købe et sports kostume!

eKostumer.dk – fuld returret

Når man køber tøj og kostumer på nettet, løber man altid en risiko – hvad enten det er om kostumet ikke passer eller hvis ordren ikke når frem. Mange webshops har dårlige bytteordninger, som sikrer dem, at du ikke kan bytte det du har købt.

Hos eKostumer.dk har du altid mindst 14 dages fuld returret. Vi har stor fokus på god service, og vi ved at hvis du skal handle hos os igen, skal du have en god oplevelse – og det vil vi give dig. Derfor kan du altid skrive til os, hvis du har spørgsmål eller lignende. Vi er her for at hjælpe!

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout