Snehvide kostumer

Mandlig Snehvide
Vejl. pris 349 kr
299 kr
Smuk Snehvide
Vejl. pris 205 kr
159 kr
Gyselige Snehvide
Vejl. pris 349 kr
279 kr
Zombie Snehvide
Vejl. pris 409 kr
349 kr
Eventyrlig Snehvide
Vejl. pris 309 kr
299 kr
Lille Snehvide Deluxe
Vejl. pris 349 kr
275 kr
Deluxe Snehvide
499 kr

Køb flotte Snehvide kostumer lige her!

Hvis der er en ting vi alle kender, er det uden tvivl snehvide. Snehvide er en gammel tegnefilm fra Disney, som blev skabt i 1937. Siden dengang er snehvide blevet mere og mere populær, hvor det især er unge mennesker der vil gå udklædt som snehvide.

Mange mennesker tror at snehvide kostumer er grimme kostumer – men det er de på ingen måde. Snehvide kostumer er rigtig flotte og feminine, og vil passe perfekt til enhver pige/kvinde.

Hvorfor købe et snehvide kostume?

Der er rigtig mange grunde til at du skal købe et snehvide kostume. Det er ikke bare noget vi siger – for et snehvide kostume er virkelig noget helt specielt.

  • Det er anderledes. Et snehvide kostume skiller sig virkelig ud fra mængden, fordi det er anderledes og smukt. Det ligner i virkeligheden ikke et kostume, men faktisk bare et rigtig flot sæt tøj!
  • Det er feminint. Enhver pige/kvinde vil se fantastisk ud i et snehvide kostume – der er ingen tvivl!
  • Det er billigt. Vi har nogle af Danmarks billigste priser på kostumer – også på snehvide kostumer. Derfor er eKostumer.dk det foretrukne sted at handle, hvis du skal bruge kostumer!


Hvis ud har spørgsmål, så tag endelig kontakt til os. Vi svarer på dit spørgsmål – uanset om det har noget at gøre med snehvide kostumer, eller vores billige fragt.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout