Cowboy kostumer

Vælg en kategori

Lille nuttet cowgirl
Vejl. pris 179 kr
139 kr
Mr. Gambler
Vejl. pris 309 kr
299 kr
Lille Cowboy Billy
129 kr
Cowboy Westernkjole
299 kr
Cowboy Skjorte
199 kr
Cowboy Chaps, Lædelook
199 kr
Western Cowgirl
299 kr
Western Cowboy
299 kr
Lyserød Cowgirl
229 kr
Wendy Cowgirl
299 kr
Sej Cowboy vest
119 kr
Western Skønhed
299 kr
Cowboy Joey
299 kr
Charmerende cowgirl
299 kr
Lille Western Boy
179 kr
Cowboy skjorte, sort
179 kr
Rodeo Pige
229 kr
Lille Oppustelig Cowboy Hest
Vejl. pris 429 kr
349 kr
Cowboy på Oppustelig Hest
Vejl. pris 479 kr
369 kr
Oppustelig Cowboy Hest
Vejl. pris 569 kr
479 kr
Cowgirl
Vejl. pris 259 kr
239 kr
Fræk cowboy
Vejl. pris 375 kr
319 kr
Lille cowgirl
149 kr
-20%
Kvindelig Cowboy
Førpris 369 kr
295 kr
Cowboymand
Vejl. pris 375 kr
229 kr
DELUXE
Flot Cowgirl Nederdel
229 kr
Cowgirl Jessie
Vejl. pris 335 kr
329 kr
Cowboy Vest, barn
99 kr
Lille Pink Cowgirl
245 kr
Western Cowboy Skjorte Rød/Sort
199 kr
Cowgirl, Deluxe
449 kr
Smart cowboy skjorte
269 kr
Rodeo Cowgirl
229 kr
Cowboy Vest
129 kr
Cowgirl Vest, Sort
199 kr

Henter flere produkter...

Her kan du købe cowboy kostumer!

I midten af 1800-tallet havde cowboys deres storhedstid, hvor de passede kvæg i Amerika. I dag er cowboys blevet legendariske, og noget som vi alle ved hvad er. Hvis vi skal nævne et par film som har noget med cowboys at gøre, må det være ’det lille hus på prærien’ og tegnefilmen ’Lucky Lucke’’.

Cowboys er kendt for at være nogle bonderøve som passer kvæg på deres gamle bondegårde – og det afspejler kostumerne også. Vores cowboy kostumer meget rolige i farverne, da cowboys stort set kun kig i sort, grå, og brune farver. Der følger stort set altid noget tilbehør med til vores cowboy kostumer, hvad enten det er en pistol eller en cool cowboy hat.

Cowboy kostumer til drenge

Cowboy kostumer henvender sig mest til drenge – hvilket også ligger i navnet, Cowboy. Cowboy kostumer er blevet meget populære indenfor de sidste 10 års tid, hvilket skyldes et generationsskifte. For bare 50 år siden hvor dine forældre eller bedsteforældre boede på landet, var der ikke så stor forskel på en ’bonde’ og en cowboy som der er i dag.

Vores cowboy kostumer til drenge er meget maskuline, hvilket en cowboy også bør være. En cowboy er ligesom en landmand – han har travlt med sine dyr, da de skal plejes og fodres. Cowboy kostumer er meget populære til drenge – så hvis du er en dreng, er det helt sikkert et oplagt valg.

Cowboy kostumer til piger

Cowboy kostumer henvender sig ikke særlig meget til piger, da cowboys (som ligger i nævnet) var drenge/mænd. Dog er det alligevel skægt at klæde sig ud som en cowboy hvis man er en pige, da det er helt specielt. Der er desuden mange drenge/mænd der synes det er frækt, hvis der er en pæn pige der er klædt ud som en ægte gammeldags cowboy.

Vores cowboy kostumer henvender sig altså både til drenge og piger. Selvom du er en pige kan du sagtens købe et cowboy kostume. Det er friskt, det er vovet, og der er med garanti mange der vil kigge en ekstra gang efter dig.

eKostumer.dk – service kommer før alt andet

Vi har stor fokus på kundeservice, da det er det som altid bør komme i første række. Vi gør alt hvad vi kan for at gøre vores kunder glade, uanset hvilket problem de har. Uanset om kostumet er for lille, hvis leveringen er forsinket, eller hvis kostumet er krympet i vask – vi hjælper dig med alt det vi kan.

Køb dit cowboy kostume hos os, og vær klar til den festlige dag. Vi har helt sikkert et kostume der passer til dig og dine behov. God fornøjelse.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout