Cowboy kostumer

Mr. Gambler
Vejl. pris 309 kr
299 kr
Burlesque Danserinde
Vejl. pris 499 kr
399 kr
Lille Cowboy Billy
129 kr
Cowboy Mand, læder
299 kr
Lille Cowboy, læder
229 kr
Cowboy Westernkjole
299 kr
Sherif Skjorte
229 kr
Kvindelig Sherif
229 kr
Cowboy Skjorte
199 kr
Cowboy Chaps, Lædelook
199 kr
Cancan Lady, Assorteret
329 kr
Western Cowboy
299 kr
Saloon girl,Onesize
249 kr
Lyserød Cowgirl
229 kr
Wendy Cowgirl
299 kr
Sej Cowboy vest
119 kr
Cancan danserinde, Assorteret
349 kr
Saloon Skønhed
229 kr
Western Skønhed
299 kr
Cowboy Joey
299 kr
Charmerende cowgirl
299 kr
Lille Western Boy
179 kr
Cowboy vest
149 kr
Cowboy skjorte, sort
179 kr
Can Can darling
249 kr
Rød Burlesque Darling
329 kr
Rodeo Pige
229 kr
Burlesque Diva
229 kr
Cowboy på Oppustelig Hest
Vejl. pris 479 kr
369 kr
Sort Sherif Plussize
389 kr
Oppustelig Cowboy Hest
Vejl. pris 569 kr
479 kr
Mr. Cowboy, sort
Vejl. pris 365 kr
179 kr
Cowgirl
Vejl. pris 259 kr
239 kr
Fræk cowboy
Vejl. pris 375 kr
319 kr
Western Cowboy
409 kr
Lille cowgirl
179 kr

Henter flere produkter...

Her kan du købe cowboy kostumer!

I midten af 1800-tallet havde cowboys deres storhedstid, hvor de passede kvæg i Amerika. I dag er cowboys blevet legendariske, og noget som vi alle ved hvad er. Hvis vi skal nævne et par film som har noget med cowboys at gøre, må det være ’det lille hus på prærien’ og tegnefilmen ’Lucky Lucke’’.

Cowboys er kendt for at være nogle bonderøve som passer kvæg på deres gamle bondegårde – og det afspejler kostumerne også. Vores cowboy kostumer meget rolige i farverne, da cowboys stort set kun kig i sort, grå, og brune farver. Der følger stort set altid noget tilbehør med til vores cowboy kostumer, hvad enten det er en pistol eller en cool cowboy hat.

Cowboy kostumer til drenge

Cowboy kostumer henvender sig mest til drenge – hvilket også ligger i navnet, Cowboy. Cowboy kostumer er blevet meget populære indenfor de sidste 10 års tid, hvilket skyldes et generationsskifte. For bare 50 år siden hvor dine forældre eller bedsteforældre boede på landet, var der ikke så stor forskel på en ’bonde’ og en cowboy som der er i dag.

Vores cowboy kostumer til drenge er meget maskuline, hvilket en cowboy også bør være. En cowboy er ligesom en landmand – han har travlt med sine dyr, da de skal plejes og fodres. Cowboy kostumer er meget populære til drenge – så hvis du er en dreng, er det helt sikkert et oplagt valg.

Cowboy kostumer til piger

Cowboy kostumer henvender sig ikke særlig meget til piger, da cowboys (som ligger i nævnet) var drenge/mænd. Dog er det alligevel skægt at klæde sig ud som en cowboy hvis man er en pige, da det er helt specielt. Der er desuden mange drenge/mænd der synes det er frækt, hvis der er en pæn pige der er klædt ud som en ægte gammeldags cowboy.

Vores cowboy kostumer henvender sig altså både til drenge og piger. Selvom du er en pige kan du sagtens købe et cowboy kostume. Det er friskt, det er vovet, og der er med garanti mange der vil kigge en ekstra gang efter dig.

eKostumer.dk – service kommer før alt andet

Vi har stor fokus på kundeservice, da det er det som altid bør komme i første række. Vi gør alt hvad vi kan for at gøre vores kunder glade, uanset hvilket problem de har. Uanset om kostumet er for lille, hvis leveringen er forsinket, eller hvis kostumet er krympet i vask – vi hjælper dig med alt det vi kan.

Køb dit cowboy kostume hos os, og vær klar til den festlige dag. Vi har helt sikkert et kostume der passer til dig og dine behov. God fornøjelse.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout