Superhelte kostumer

Lille Captain America, Civil War
369 kr
Harley Quinn sæt
359 kr
DELUXE
Harley Quinn
469 kr
Lille Superman, Deluxe
369 kr
Oppustelig Hulk
449 kr
DELUXE
Wonder Woman
399 kr
DELUXE
Deadpool: Secret Wishes
350 kr
DELUXE
Deluxe Jokeren
399 kr
Klassisk Iron Man
449 kr
Ond Joker
349 kr
Lille Ond Joker
299 kr
Oppo Suits: Superman
649 kr
Oppo Suits: Batman
649 kr
Miss Harley Quinn Shots
99 kr
Fræk Catgirl
629 kr
Klassisk Spiderman
299 kr
Justice League: Deluxe Batman
325 kr
Violet Joker Frakke
349 kr
Deluxe Batman Muskelbryst
349 kr
Lille Superman
259 kr
Deluxe Superman Muskelbryst
349 kr
Tween Superman
299 kr
Lille Robin
249 kr
Justice Leage: Flash
Vejl. pris 419 kr
369 kr
Deluxe Bane
529 kr
Deluxe Muskel Superman
359 kr
Supergirl
295 kr
Oppustelig Ninjaturtle
749 kr
Daredevil Deluxe
499 kr
Supergirl
Vejl. pris 495 kr
395 kr
Lille Batman, deluxe
349 kr
DELUXE
Jokeren, deluxe
Vejl. pris 549 kr
495 kr
Superman
Vejl. pris 519 kr
449 kr
DELUXE
Batman, deluxe
Vejl. pris 499 kr
449 kr
Batwoman
Vejl. pris 499 kr
425 kr
Batman - The Dark Knight
429 kr

Henter flere produkter...

Billige superhelte kostumer her!

Vi har alle superheltedrømme gemt inde i os – eller også har vi haft. Det kan være, at din yndlings superhelt har været batman, spiderman, spice girls, eller sågar supermand. Det findes rigtige mange superhelte som stammer fra Disney, Cartoon, eller sågar action film. Nu er det slut med at se film – for nu kan du klæde dig ud som din yndlings superhelt.

Det som kendetegner en superhelt er at han gør noget godt – hvad enten det er at fange forbrydere, eller at hjælpe ældre mennesker med at gøre rent. De fleste superhelte som vi kender er ofte gode, og meget actionpræget – de har overnaturlige emner, som gør dem helt specielle. Nogle er til edderkoppespind, mens andre er til en rød kappe.

Superhelte kostumer til alle festligheder

Superhelte kostumer er ofte meget farverige med specielle effekter. Superhelte kostumer kan bruges til stort set alle lejligheder, da man altid kan få et godt grin over dem – hvad enten det er til sidste skoledag, en festival eller mormors 70 års fødselsdag. Alle mennesker kan lide superhelte – de er gode, de bekæmper de onde – og alle kender dem!

Det er ikke kun unge mennesker der køber disse kostumer. Det kan være alt fra ældre mennesker der gerne vil udleve deres vildeste fantasi, til unge mennesker der gerne vil have en sjov aften. Som sagt før: superhelte er noget for alle!

Vores superhelte kostumer er altid i god kvalitet, som sikrer at du kan bruge dem mange gange. Nogle kostumer er i dårlig kvalitet, som nemt kan gå i stykker – men det kan vores ikke. Vi sikrer at alle vores kostumer er af god kvalitet, så vi kan få nogle glade kunder.

Spørgsmål? Skriv til os!

Vi gør alt hvad vi kan, for at yde en god service. Hvis du ikke kan passe dit kostume eller hvis du har ombestemt dig, kan du altid få pengene igen. Ligeledes at vi altid yder en god support, hvad enten det er en ’vaskevejledning’, eller spørgsmål om leveringen.

Uanset hvilket spørgsmål du har, skal du være velkommen til at skrive til os. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig. Og husk: der er ingen dumme spørgsmål.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout