Sygeplejerske kostumer

Vælg en kategori

Sygeplejerske Skønhed
229 kr
Sygeplejerske Hjælper
199 kr
Frøken sygeplejerske
179 kr
Fræk sort sygeplejerske
179 kr
Klassisk Sygeplejerske
159 kr
Frk. massør
229 kr
Blodig Sygeplejerske
199 kr
Sød sygeplejerske
249 kr
Giftig Sygeplejerske
199 kr
Zombie Sygeplejerske Maske
Vejl. pris 175 kr
139 kr
Sygeplejerske
Vejl. pris 245 kr
229 kr
Smuk sygeplejerske
Vejl. pris 245 kr
179 kr
Glimtende sygeplejerske
Vejl. pris 375 kr
299 kr
Zombie sygeplejerske
Vejl. pris 335 kr
319 kr
Zombie Paramediciner
Vejl. pris 385 kr
329 kr
Zombie lægepige
Vejl. pris 265 kr
229 kr
Flot sygeplejerske
Vejl. pris 109 kr
99 kr
Uhyggelig sygeplejerske
Vejl. pris 359 kr
289 kr
Lille Kirurg
Vejl. pris 129 kr
119 kr
Lille fin sygeplejerske
Vejl. pris 179 kr
159 kr
Lille Zombie Kirurg
Vejl. pris 179 kr
159 kr
Forførende Sygeplejerske
Vejl. pris 319 kr
299 kr
Zombie Sygeplejerske
Vejl. pris 245 kr
219 kr
Vintage Sygeplejer
239 kr
Blodig Zombie Sygeplejerske
299 kr

Find søde sygeplejerske kostumer lige her

Hvis der er en ting drenge elsker, er det sygeplejerske kostumer. Sygeplejerske kostumer er ofte lavet til piger, da det er meget få mænd der vil være klædt ud som en sygeplejerske.

Det som kendetegner et sygeplejerske kostume er at det er meget ’bart’ – det dækker ikke for særlig meget hud. En af grundene til at det ikke dækker huden særlig meget, er at der er noget frækt ved et sygeplejerske kostume. Man har i mange år 'joket' med at sygeplejerske bare er nogle ’babes’ – og det er selvfølgelig smittet af på sygeplejerske kostumer.

Sygeplejerske kostumer er ofte blå eller lyseblå, da de ’rigtige’ sygeplejerske ofte går i den farve. Ligesom at sygehusene også er meget blå og hvide. Den lyseblå farve som går igen på stort set alle sygeplejerske kostumer, er an meget beroligende og sensuel farve. Den får ens øjne til at slappe af.

Sygeplejerske kostumer er altså ofte til piger og viser meget hud. Sygeplejerske kostumer er meget komiske, da de ofte ser ret flotte ud. Det er ikke bare en hvid dragt, hvor der står ’sygeplejerske’ på. Det er altså ofte et kostume hvor der er rigtig mange detaljer, som fx: udstyr, kjole, nederdel, hat, og hele molevitten.

Kostumer i god kvalitet Vores sygeplejerske kostumer er i rigtig god kvalitet, som sikrer at du kan bruge dem mange gange. Hos mange af vores konkurrenter er kostumerne i dårlig kvalitet, så de ofte går i stykker efter man har brugt dem et par gange. Vores kostumer er i lige så god kvalitet som normalt tøj – og de kan bruges igen, igen, og igen.

Vi har stor fokus på at yde god service til vores kunder. Hvis du fx ikke kan passe dit kostume eller du blot har ombestemt dig, kan du altid skrive til os – og så vil du få pengene tilbage. Hvis der kommer til at opstå problemer med kostumet kan du altid skrive til os, og få vejledning. Vi ved hvordan man fikser de fleste problemer.

Hvis du allerede nu har spørgsmål eller lignende, skal du være velkommen til at tage kontakt til os. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout