• Fragt fra 29 kr. & Fri fragt v/ 500 kr.
  • 100% Prisgaranti
  • 30 dages fuld returret

Sygeplejerske kostumer

Ingen tilgængelige varer.

Find søde sygeplejerske kostumer lige her

Hvis der er en ting drenge elsker, er det sygeplejerske kostumer. Sygeplejerske kostumer er ofte lavet til piger, da det er meget få mænd der vil være klædt ud som en sygeplejerske.

Det som kendetegner et sygeplejerske kostume er at det er meget ’bart’ – det dækker ikke for særlig meget hud. En af grundene til at det ikke dækker huden særlig meget, er at der er noget frækt ved et sygeplejerske kostume. Man har i mange år 'joket' med at sygeplejerske bare er nogle ’babes’ – og det er selvfølgelig smittet af på sygeplejerske kostumer.

Sygeplejerske kostumer er ofte blå eller lyseblå, da de ’rigtige’ sygeplejerske ofte går i den farve. Ligesom at sygehusene også er meget blå og hvide. Den lyseblå farve som går igen på stort set alle sygeplejerske kostumer, er an meget beroligende og sensuel farve. Den får ens øjne til at slappe af.

Sygeplejerske kostumer er altså ofte til piger og viser meget hud. Sygeplejerske kostumer er meget komiske, da de ofte ser ret flotte ud. Det er ikke bare en hvid dragt, hvor der står ’sygeplejerske’ på. Det er altså ofte et kostume hvor der er rigtig mange detaljer, som fx: udstyr, kjole, nederdel, hat, og hele molevitten.

Kostumer i god kvalitet Vores sygeplejerske kostumer er i rigtig god kvalitet, som sikrer at du kan bruge dem mange gange. Hos mange af vores konkurrenter er kostumerne i dårlig kvalitet, så de ofte går i stykker efter man har brugt dem et par gange. Vores kostumer er i lige så god kvalitet som normalt tøj – og de kan bruges igen, igen, og igen.

Vi har stor fokus på at yde god service til vores kunder. Hvis du fx ikke kan passe dit kostume eller du blot har ombestemt dig, kan du altid skrive til os – og så vil du få pengene tilbage. Hvis der kommer til at opstå problemer med kostumet kan du altid skrive til os, og få vejledning. Vi ved hvordan man fikser de fleste problemer.

Hvis du allerede nu har spørgsmål eller lignende, skal du være velkommen til at tage kontakt til os. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout