Militær kostumer

Vælg en kategori

Officer Babe
Vejl. pris 359 kr
299 kr
Royal Garder
369 kr
Muskel Soldat
249 kr
Lille Muskel Soldat
199 kr
Retro Pilot kvinde
369 kr
Retro Pilot Mand
369 kr
Top Gun Pilotjakke
369 kr
Camouflage Tank Top
129 kr
Tysk Soldat
399 kr
Flot Kaptajn
299 kr
G.I. Joe
299 kr
Special Styrke, dreng
179 kr
Frisk kvindelig soldat
229 kr
Fru General
299 kr
Gammeldags General
299 kr
Faldskærmsudspringer
399 kr
Lille Faldskærmudspringer
349 kr
Strafferinden
309 kr
Forførende militær skønhed
199 kr
Army skønhed
249 kr
Lille sej jagerpilot
199 kr
Super Muskel Soldat
199 kr
Ørken soldat
299 kr
Sød army girl
299 kr
Lille ninja soldat
199 kr
Lille armysoldat
229 kr
2. Verdenskrig Soldat Pige
299 kr
2. Verdenskrig Soldat
299 kr
Kvindelig jagerpilot
249 kr
Klassisk Jagerpilot
269 kr
Forførende Militærkvinde
199 kr
Lille soldat
229 kr
Soldaten
299 kr
Fighter Pilot
Vejl. pris 349 kr
199 kr
Lækker Army Pige Plussize
249 kr
Nydelig Army Officer
299 kr

Henter flere produkter...

Find militær kostumer her!

Hvis du leder efter et kostume som er anderledes og råt’, er du landet det rette sted. Militær kostumer er på kort tid blevet populære, ligesom kostumer indenfor den samme genre også er blevet populære – fx politi og slave kostumer.

Militær kostumer kendetegnes altid ved at være lidt specielle i farverne – ofte grå og/eller grønne. Kostumerne er ofte lavet i tyndt stof, som gør kostumerne mere ægte. Militær kostumer kan både købes til drenge og piger.

Militær kostumer – til den store og lille fest

Nogle kostumer kan bruges til få lejligheder, mens andre kan bruges til mange lejligheder. Et militær kostume kan bruges til stort set alle fester, da det er et tidsløst kostume. Et militær kostume kan både bruges til sidste skoledag, men også til en sjov udklædning til fx fastelavn eller fest hjemme hos mormor.

Et militær kostume henvender sig til stort set alle målgrupper, da alle ved hvad et militær er. Børn synes det er sejt. Unge synes det ser cool ud. Ældre synes at det ’er da meget godt’. Så et militær kostume kan bruges til stort set alle lejligheder.

Kvaliteten af vores kostumer er rigtig høj. Vi har stor fokus på at få glade kunder – og dem kan vi ikke få, hvis kvaliteten af vores kostumer ikke er høj. Kvaliteten af vores kostumer er høj, hvilket sikrer at du kan bruge kostumerne mange gange. Hvis der skulle ske noget uventet, er man selvfølgelig velkommen til at skrive til os. Så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at gør det hele til en oplevelse.

eKostumer – stor fokus på god kundeservice

Når man køber tøj online, sker det tit at man enten fortryder, eller at man ikke kan passe sit køb. Sådan er det os med kostumer.

Vi har stor fokus på at yde den bedste service til vores kunder. Vi er derfor altid behjælpelige, uanset hvad problemet er. Hvis det skulle ske at du ikke kan passe dit kostume eller at du blot fortryder, er du velkommen til at kontakte os. Så skal du selvfølgelig have dine penge tilbage.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout