Politi kostumer

Baby Politimand
129 kr
LED Blinklys, blå
69 kr
Officer Babe
Vejl. pris 359 kr
299 kr
Pink Betjent
Vejl. pris 359 kr
299 kr
Sexy Sheriff
259 kr
Blå Politi Kvinde
299 kr
Hr. Politibetjent
379 kr
Sexet SWAT darling
229 kr
Lille Lyseblå Politipige
199 kr
Lyseblå Politikvinde
299 kr
Lille Lyseblå Politidreng
229 kr
Lyseblå Politimand
299 kr
Klassik politibabe
249 kr
Sherif Skjorte
229 kr
Kvindelig Sherif
229 kr
New York Politimand
249 kr
Politimand
299 kr
Unions General
329 kr
Fræk Betjent
229 kr
Fru General
299 kr
Blå Politibetjent
299 kr
Lille Politibetjent
249 kr
Smuk politibetjent
299 kr
Lille SWAT-Officer
269 kr
Lille blå betjent
269 kr
Politibetjent sæt
229 kr
Lille Politibetjent
269 kr
Sej Politibetjent
299 kr
Flirtende politikvinde
299 kr
Kriminaltekniker
149 kr
FBI-tekniker
149 kr
Lille hr. betjent
229 kr
Fræk politibetjent
219 kr
Blå politi darling
249 kr
Fræk betjent
229 kr
Britisk politikvinde
299 kr

Henter flere produkter...

Find flotte og frække politi Kostumer her!

Hvis ud gerne vil skille dig ud fra mængden, skal du have fat på et politi kostume. Politi kostumer har været populære i mange år efterhånden, hvilket skyldes to forskellige aspekter. Det ene er at piger ser rigtig godt ud i politi kostumer – og det andet er at drenge ser rigtig maskuline ud i et politi kostume.

Her i Danmark har vi et meget åbent ’forhold’ til vores Politi. Vi stoler på det danske politi, ligesom at de stoler på os. Når det kommer til fester og udklædning har politiet altid haft en central rolle – i hvert fald når man tænker på kostumer.

Politi kostumer til piger

Uanset hvilken dreng du spørger, så får du helt sikkert det samme svar: at det er frækt når en pige har et politi kostume på. Derfor skal du være klar over, at hvis du vælger at købe et politi kostume, vil der komme nogle lange blikke efter dig. Du vil være festens centrum med et politi kostume.

Grunden til at man forbinder en pige i et politi kostume som frækt, er at det ikke er noget man ser hver dag. Ofte er politi kostumer heller ikke særlig ’beklædelige’, hvilket betyder, at der bliver vist en masse hud. Når det bliver vist en masse hud, bliver det automatisk lidt sjovere, end hvis du er udklædt som et stort tildækket jordbær.

Politi kostumer til drenge

De er populære til piger – men det er de også til drenge. Politi kostumer til drenge er uden tvivl også populære, hvilket skyldes en stor maskulinitet.

Hvis du som dreng vælger at klæde dig ud som en politimand, skal du være klar over en ting: pigerne vil kigge. Et politi kostume er uden tvivl meget populært – både blandt piger og drenge.

Hos eKostumer.dk har vi fokus på at sælge kostumer i god kvalitet til billige penge. Vi har desuden fuld returret, hvilket betyder at hvis du af den ene eller anden grund har ombestemt dig, kan du uden problemer få dine penge igen. Et køb hos eKostumer.dk, er et godt køb!

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout