Pirat kostumer

Uhyggelig pirat
429 kr
Stribet korset, rød/sort
129 kr
Blåt piratkorset
199 kr
Smuk Pirat Sally
299 kr
Sørøver Morgana
299 kr
Rebelsk pirat
Vejl. pris 779 kr
599 kr
Frynset Piratkvinde
269 kr
Frynset Piratmand
299 kr
Lille Spøgelsespirat dreng
229 kr
Sørøver Skønhed
299 kr
Pirat Pigen
299 kr
Pirat Pige, brun
199 kr
Den Døde Pirat
299 kr
Kvindelig Pirat
199 kr
Pirat Kvinden Pia
329 kr
Lille Ridder Pirat
299 kr
Beige Pirat skjorte
179 kr
Sort Pirat Skjorte
179 kr
Sø Pirat Mand
429 kr
Flot Kvindelig Sø Pirat
369 kr
Caribisk Pirat
299 kr
Royal Pirat, rød
299 kr
Piratbluse, sort
199 kr
Sort skjorte m. flæser
199 kr
Rød skjorte m. flæser
199 kr
Caribbisk Pirat
249 kr
Lille Piratkaptajn
299 kr
Smuk Pirat Kaptajn
299 kr
Pirat bluse
159 kr
Pirat Kaptajn Kvinde
349 kr
Lille sej pirat
299 kr
Zombie Pirat Lady
169 kr
Zombie Pirat Top
189 kr
Lille zombie pirat pige
219 kr
Zombie Pirat Mand
169 kr

Henter flere produkter...

Stort udvalg af pirat kostumer!

Vi mennesker har altid været fascineret af pirater og deres ’frie liv’. Når vi skal klæde os ud er der altid en slags kostume der altid går igen: et pirat kostume!

Et pirat kostume er rigtig godt til stort set alle lejligheder, hvad enten det er fest, fastalavn, sidste skoledag, eller hvad det nu er du skal bruge et pirat kostume til. Et pirat kostume kan bådes bruges af piger og drenge. Hvis en dreng har et pirat kostume på, vil han blive betegnet som rå’ og maskulin. Hvis en pige har et piratkostume på, vil hun blive betegnet som en frisk pige, der ikke er bange for noget – en rigtig pirat-kvinde!

Pirat kostumer til sidste skoledag

Sidste skoledag er en dag, hvor alle 9. (og 10.) klassere får lov til at leve deres vildeste drøm ud, hvad enten det er at være en stor gorilla, find Holger, eller sågar en pirat. Et pirat kostume er altid et godt valg, da alle kender til pirater. Desuden er det ret fedt at være en sej pirat som alle frygter, ikke?

Du skal vælge at købe et pirat kostume, hvis du vil have et kostume der er lidt udover det sædvanlige. At være klædt ud som spøgelse er ikke nær så fedt som at være klædt ud som en pirat, vel? Der er et eller andet fedt ved pirat kostumer, som er svært at forklare. Om ikke andet, så kan vi konkludere: at være klædt ud som en pirat er cool!

eKostumer = god kvalitet & god service

Hos eKostumer.dk har vi stor fokus på at levere pirat kostumer i god kvalitet, så kostumet kan bruges flere gange. Det ses ofte at kostumer går i stykker efter at de har været i brug i et par timer, fordi at de er lavet af dårlige materialer. Hos os er du sikker på at kvaliteten er i orden – og hvis den ikke er det, er du selvfølgelig velkommen til at sende os en mail.

Hos os er du sikker på at få god hjælp – uanset hvad du skulle støde ind i af problemer. Hvis dit kostume går i stykker, kan du sende os en mail. Hvis du fortryder dit køb har du fortrydelsesret, så du helt frit kan få pengene tilbage. Det betyder, at hvis du ikke kan passe kostumet eller fortryder dit køb, kan du få dine penge tilbage – nemt og gratis!

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout