Frække kostumer

Oppustelig Penis
Vejl. pris 479 kr
369 kr
Pink Betjent
Vejl. pris 359 kr
299 kr
Stræk Top, Sort
Vejl. pris 249 kr
169 kr
Forførende kat
Vejl. pris 959 kr
649 kr
Ond Dronning
649 kr
Catlyn Catwoman
139 kr
Fodbold Dommerbabe
149 kr
Smuk Bueskytter Robin
349 kr
Smuk Irsk Pige
349 kr
Sort Charleston Pige
249 kr
Sexet Charlestonkjole, Rød
249 kr
Kvindelig Astronaut
299 kr
Kvindelig Sherif
229 kr
Denim Korset
299 kr
Den Onde Heks
249 kr
Sexet Viking
399 kr
Fransk Stuepige
249 kr
Kvindelig Fange
149 kr
Moulin Rouge Showpige
189 kr
Fræk Indianer babe
249 kr
Go Go Pigen, Assorteret
229 kr
Salon Lady,Onesize
249 kr
Rocker Pigen
199 kr
Smuk Engel
369 kr
Fru General
299 kr
Smuk politibetjent
299 kr
Strafferinden
309 kr
Pink Bunny
249 kr
Laborant kittel
199 kr
Forførende Fangebabe
159 kr
Nonnebabe
199 kr
Lang rød kjole
299 kr
Frøken sygeplejerske
179 kr
Fræk sort sygeplejerske
179 kr
Forførende militær skønhed
199 kr
Politibetjent sæt
229 kr

Henter flere produkter...

Frække kostumer

Når det kommer til kostumer, er der en slags kostume der er blevet voldsomt populære. Kan du gætte hvilke? Frække kostumer!

Frække kostumer er blevet meget populære indenfor de sidste par år. Grunden til dette er, at vi danskere er blevet mere ’åbne’ for at vise ’hud’ – altså vores kroppe frem. For bare et par år siden blev man betragtet som ’billig’, hvis man viste meget af sin krop – i hvert fald hvis man er kvinde.

I dag er det helt anderledes – i dag bliver man nærmest mere populær hvis man tør vise lidt af sin krop. At vise lidt af sin krop og dens former, giver din omgangskreds et positivt syn på dig, i og med at du er ’åben’ overfor samtaler – du er med andre ord, ikke så kedelig.

Frække kostumer er altid en sjov ting til fester, men kan også bruges til andre lejligheder – det lader vi dig om!

Frække kostumer til mænd

Selvom det primært er kvinder der går i frække kostumer, så er mændene altså også begyndt på det. Kostumer til mænd behøves nødvendigvis ikke at være noget, hvor man viser sin krop frem – men ofte er det.

Et frækt kostume til en mand kan være alt fra en ’strand-babe’ til en fræk politimand. Du skal derfor ikke tænke over, hvorfor et brandmands kostume er i denne kategori – der er nemlig mange kvinder, der synes ’uniformer’ er frække.

Frække kostumer til kvinder

Ofte er det kvinder der går i frække kostumer. Grunden til at kvinder går i frække kostumer, er at de gerne vil have positiv opmærksomhed – både fra mændene, men så sandelig også fra kvinderne.

Et frækt kostume er altså også meget sjovere, end et kedeligt tillukket kostume. Et frækt kostume gør, at du morer dig ekstra meget – uanset hvilken begivenhed du er med til. Et frækt kostume til en kvinde kan være alt fra en sygeplejerske til en politikvinde. Mænd har mange skøre fantasier!

Hvorfor købe dit frække kostume hos os?

Vi har et stort udvalg af kostumer – og det bliver vi nødt til at have. Vi ved, at vi har mange konkurrenter indenfor denne branche, og derfor skal vi også kunne tilbyde dig noget, som de andre ikke tilbyder dig.

Vi har blandt andet stor fokus på vores priser. Det gør, at du får mest ud af dine penge her på vores side. Vi tjekker alle konkurrenternes priser, for at matche deres priser endnu bedre. Se bare på vores priser – de er ekstremt lave!

Vi har selvfølgelig også hurtig fragt. Vi hører utallige gange om folk, der har fået deres kostume for sent, og derfor måtte komme u-udklædt til begivenhederne de skulle til. Det er trist – meget trist! Derfor har vi hurtig fragt, som sikrer at du kan nå at få dit kostume. Fedt, ikke?!

Hvis du har spørgsmål eller lignende, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at svare hurtigt – og bedst muligt på dit spørgsmål. God fornøjelse.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout