• Fragt fra 29 kr. & Fri fragt v/ 500 kr.
  • 100% Prisgaranti
  • 30 dages fuld returret

Tyroler / Oktoberfest

Sej Tyrolerskjorte, lyseblå
Vores pris
249 kr
Tyrolerbukser, trekvart
Førpris 285 kr
219 kr
Tyroler Øl Olga
Dag-til-dag levering
Vores pris
349 kr
Grøn Bayern Babe
Dag-til-dag levering
Vores pris
395 kr
DELUXE
Hvid Tyrolerskjorte
Førpris 285 kr
239 kr
DELUXE
Smuk Dirndl, Pink
Førpris 569 kr
479 kr
DELUXE
Fin Dirndl
Dag-til-dag levering
Førpris 495 kr
429 kr
DELUXE
Korte lederhosen, lysebrune
Dag-til-dag levering
Vores pris
799 kr
Dame Tyrolerskjorte, Hvid
Dag-til-dag levering
Førpris 235 kr
179 kr

Køb tyroler kostumer her!

Skal du til tyrolerfest – eller oktoberfest? En oktoberfest er en fest hvor der er høj musik, dans, og øl. Massere af øl.

Med et rigtigt tyroler kostume som du kan finde her på eKostumer.dk, kan du virkelig drømme dig til de tyske alper. Et tyroler kostume er ikke ligesom alle de andre kostumer, da man faktisk bruger sådanne kostumer oppe i alperne – hver eneste dag. Herhjemme i Danmark er der ikke nogle der går i ’tyroler dragt’, så derfor bliver vi selv nødt til at klæde os ud.

Et tyroler kostumer får folk til at grine

Et tyroler eller oktoberfest kostume er virkelig noget der kan få folk til at grine, da et tyroler kostume er meget specielt. Det er ikke hver dag man ser en mand (eller dame) der er klædt sådan ud – og derfor er det meget naturligt at folk vil kigge, og spørge ind til kostumet.

Det man forbinder en rigtig tyrolerfest med, er samvær (nåja, og alt det andet). At være til en fest hvor en eller flere har et oktoberfest kostume på er virkelig sjovt, fordi at man ofte kommer til at leve sig ind i rollen som tyroler. Et tyroler kostume er virkelig at foretrække, hvis man vil have et kostume der skiller sig ud fra mængden. Et tyroler kostume kan klart anbefales!

Hvorfor købe det hos eKostumer.dk?

Der findes mange forskellige tyroler kostumer rundt om på nettet. Vi er klar over at vi skal kunne tilbyde dig nogle fordele, så du køber dit tyroler kostume hos os.

  • Vi er billige. Vi har stor fokus på at vores kostumer er i den lave ende af prisklassen, så alle kan have råd til et fedt kostume.
  • Vi har billig fragt. Det kan godt være at du kan finde et billigere kostume end hos os – men så koster fragten også kassen. Hos os er priserne og fragten i den lave ende, som sikrer dig et billigt køb.
  • Vi har et stort udvalg. Vi udvider hele tiden vores sortiment, så vi altid har det nyeste nye. Hvis du mener at vi mangler en kategori, så skal du være velkommen til at skrive til os.


At købe et tyroler/oktoberfest kostume hos os, er et rigtig godt valg. Vi er billige, har et stort udvalg af kostumer, og alle vores produkter er i rigtig god kvalitet.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout