Fastelavnskostumer

Orange Heks
129 kr
Lille Lyserød Ballerina
119 kr
Lille Baby Ko
119 kr
Lille Baby Gris
119 kr
Baby Politimand
129 kr
Lille Plys Kanin
189 kr
Baby Bjørn
239 kr
Lille Blæksprutte
199 kr
Lille Baby Sort Kat
189 kr
Lille Tyrolerdreng
179 kr
Frankie Jr, Barn
249 kr
Lille Brandmand Sam
319 kr
Lille Minion dreng
249 kr
Frozen: Lille Olaf
389 kr
Frode Får, Barn
319 kr
Avengers 2: Lille Hulk
269 kr
Lille Thor, Deluxe
349 kr
Lille Iron Man
279 kr
Spiderman, Barn
239 kr
Lille klassisk Captain America
269 kr
Lille Captain America, Deluxe
379 kr
Lille Jedi, Deluxe
319 kr
Lille orange monster
Vejl. pris 429 kr
399 kr
Lille Blæksprutte
Vejl. pris 439 kr
299 kr
Lille Ugle
Vejl. pris 409 kr
349 kr
Lille klassisk cheerleader
199 kr
Lille prinsesse drage
Vejl. pris 239 kr
219 kr
Lille klovnedreng
Vejl. pris 349 kr
295 kr
Lille pink hulepige
Vejl. pris 229 kr
215 kr
Lille Prinsesse Anna
Vejl. pris 359 kr
249 kr
Lille sød flagermus
Vejl. pris 589 kr
369 kr
Lille Dronning Elsa
Vejl. pris 369 kr
249 kr
Lille sort kåbe m. hætte
119 kr
Lille Phantomdreng
129 kr
Lille Uhyggelig Død
129 kr
Lille Heksetøs, lilla
179 kr

Henter flere produkter...

Fastelavnskostumer

Fastelavn er den tid på året hvor alle børn og unge, skal have lov til at tigge om penge. Normalt hader voksne når børn beder om penge – men sådan er det ikke når det er fastelavn.

Når det er er fastelavn har alle børn og unge mennesker lov til at bede om penge, af alle de voksne de vil. Men det kræver en ting: at man er klædt ud.

Fastelavn er en gammel begivenhed, som stort set alle danskere kan lide. Der er mange danskere der har noget imod halloween, sankt hans, og mange andre begivenheder. Fastelavn

Undersøgelse: godt fastelavnskostume = flere penge

En undersøgelse der blev foretaget i 2011 i England viser, at folk der klæder sig bedst ud, får flest penge. Det betyder altså, at hvis du vil tjene lidt ekstra penge, når du går rundt og banker på dørene, skal du have et godt kostume på. Det nytter ikke noget, at man tropper op i et gammelt lagen, hvor der er blevet klippet et hul i.

Det kan være en rigtig god ide at investere i et fedt kostume til fastelavn – specielt hvis du vil tjene lidt ekstra penge. Et fedt kostume behøves ikke at være et dyrt kostume – det skal bare være nyt.

At klæde sig ud til fastelavn handler dog ikke kun om penge

Det er selvfølgelig ikke kun penge man skal tænke på, når man skal ud og have sig en sjov fastelavn. Det handler om at have det sjovt, og virkelig komme ud og vise sit fabelagtige kostume. Hvad enten man så skal til fest, eller om man skal ud og rasle, så er det vigtigt med et flot fastelavnskostume, og det er selvfølgelig noget vi tilbyder dig. God kvalitet til en lav pris, og så er servicen hos os fantastisk. Har du derfor længe søgt efter et sted at finde et kostume, så er du kommet til det rette sted. Kæmpe stort udvalg af de bedste kostumer er hvad du finder her – fedt, ikke?

Hvorfor købe fastelavns kostumer hos os?

Vi har rigtig mange konkurrenter, og derfor ved vi, at vi skal være bedre end de andre. Vi har rigtig mange fordele, men her er blot et par stykker af dem.

  • Vi er prisbevidste. Vi gør alt hvad vi kan for at holde priserne nede, så du kan få mest muligt for dine penge. Vi er meget opmærksomme på den store konkurrence omkring dette marked, og er derfor meget prisbevidste.
  • Vi har styr på kvaliteten. Alle vores produkter er lavet af rigtig god kvalitet, medmindre andet er anført. Det sikrer, at dit kostume kan holde i mange år, så du måske kan bruge kostumet igen til en anden lejlighed.
  • Vi har hurtig fragt. Selvom fragten ikke er gratis, så er den hurtig – og det er vigtigt, hvis du bestiller i sidste øjeblik.


Hvis du har spørgsmål eller lignende, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at efterkomme dit spørgsmål.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout