Fastelavnskostumer

Lille Madagascar Løven Alex
349 kr
Lille Madagascar Giraf Melman
309 kr
Lille Madagascar Zebra Marty
299 kr
Lille Madagascar Flodhest Gloria
299 kr
Lille Gammeldags Skolepige
159 kr
Lille Sød Larve
169 kr
Lille uhyggelig klovn, Deluxe
229 kr
Lille T-Rex Skelet
229 kr
Lille Militær Dreng
209 kr
Lille Mørkerød Heksepige
249 kr
Lille Jack Sparrow Pirat
299 kr
Lille Kylo Ren
299 kr
Lille Miles fra morgendagen
259 kr
Lille Captain America, Civil War
369 kr
Lille Death Trooper
399 kr
Lille Superman, Deluxe
369 kr
Lille Darth Vader, Deluxe
359 kr
Lille Luigi
159 kr
Lille Mario
279 kr
Lille Pippi
139 kr
Drage, Barn
199 kr
Formel 1 Kører, Barn
229 kr
Lille Klokkeblomst Fe
229 kr
Lille Royal Dronning
299 kr
Lille Glad Heks
199 kr
Lille Sød Klovn
179 kr
Lille Sjov Klovn
179 kr
Lille Pink Prinsesse
299 kr
Lille Ond Sort Spøgelse
229 kr
Lille Spøgelses Dæmon
229 kr
Døden, Barn
229 kr
Lille Uhyggelig Klovn
269 kr
Lille Elegant Heks
199 kr
Lille Pingvin Jumpsuit
139 kr
Super Mario, Barn
179 kr
Lille Halloween Joker
179 kr

Henter flere produkter...

Fastelavnskostumer

Fastelavn er den tid på året hvor alle børn og unge, skal have lov til at tigge om penge. Normalt hader voksne når børn beder om penge – men sådan er det ikke når det er fastelavn.

Når det er er fastelavn har alle børn og unge mennesker lov til at bede om penge, af alle de voksne de vil. Men det kræver en ting: at man er klædt ud.

Fastelavn er en gammel begivenhed, som stort set alle danskere kan lide. Der er mange danskere der har noget imod halloween, sankt hans, og mange andre begivenheder. Fastelavn

Undersøgelse: godt fastelavnskostume = flere penge

En undersøgelse der blev foretaget i 2011 i England viser, at folk der klæder sig bedst ud, får flest penge. Det betyder altså, at hvis du vil tjene lidt ekstra penge, når du går rundt og banker på dørene, skal du have et godt kostume på. Det nytter ikke noget, at man tropper op i et gammelt lagen, hvor der er blevet klippet et hul i.

Det kan være en rigtig god ide at investere i et fedt kostume til fastelavn – specielt hvis du vil tjene lidt ekstra penge. Et fedt kostume behøves ikke at være et dyrt kostume – det skal bare være nyt.

At klæde sig ud til fastelavn handler dog ikke kun om penge

Det er selvfølgelig ikke kun penge man skal tænke på, når man skal ud og have sig en sjov fastelavn. Det handler om at have det sjovt, og virkelig komme ud og vise sit fabelagtige kostume. Hvad enten man så skal til fest, eller om man skal ud og rasle, så er det vigtigt med et flot fastelavnskostume, og det er selvfølgelig noget vi tilbyder dig. God kvalitet til en lav pris, og så er servicen hos os fantastisk. Har du derfor længe søgt efter et sted at finde et kostume, så er du kommet til det rette sted. Kæmpe stort udvalg af de bedste kostumer er hvad du finder her – fedt, ikke?

Hvorfor købe fastelavns kostumer hos os?

Vi har rigtig mange konkurrenter, og derfor ved vi, at vi skal være bedre end de andre. Vi har rigtig mange fordele, men her er blot et par stykker af dem.

  • Vi er prisbevidste. Vi gør alt hvad vi kan for at holde priserne nede, så du kan få mest muligt for dine penge. Vi er meget opmærksomme på den store konkurrence omkring dette marked, og er derfor meget prisbevidste.
  • Vi har styr på kvaliteten. Alle vores produkter er lavet af rigtig god kvalitet, medmindre andet er anført. Det sikrer, at dit kostume kan holde i mange år, så du måske kan bruge kostumet igen til en anden lejlighed.
  • Vi har hurtig fragt. Selvom fragten ikke er gratis, så er den hurtig – og det er vigtigt, hvis du bestiller i sidste øjeblik.


Hvis du har spørgsmål eller lignende, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at efterkomme dit spørgsmål.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout