Halloween kostumer

Klæbestof til tænder
49 kr
Kappe m. hætte, sort
119 kr
Sjove tænder, 9 stk.
89 kr
Hugtænder, vampyr
69 kr
Heksehat, barn
19 kr
Kappe, dame, sort/rød
99 kr
Lille Græskar
Vejl. pris 245 kr
199 kr
Hekseparyk, sort, 61 cm.
Vejl. pris 105 kr
89 kr
Heksekostume
Vejl. pris 135 kr
109 kr
Djævle sæt, rød
Vejl. pris 129 kr
99 kr
Sut, vampyr
Vejl. pris 105 kr
89 kr
Lille Heksegryde
Vejl. pris 65 kr
49 kr
Heksekedel
Vejl. pris 125 kr
99 kr
Spids heksenæse
Vejl. pris 39 kr
29 kr
Djævlesæt
Vejl. pris 59 kr
49 kr
Vampyrtænder
Vejl. pris 35 kr
29 kr
Heksehat m. spænde
Vejl. pris 89 kr
79 kr
Vampyrtænder
Vejl. pris 245 kr
199 kr
Vampyrtænder, deluxe
Vejl. pris 279 kr
219 kr
Heksehat m. edderkop
Vejl. pris 75 kr
69 kr
Skør heksehat
Vejl. pris 89 kr
79 kr
Heksehat m. lilla bånd.
Vejl. pris 99 kr
79 kr
Falsk blod + tænder
Vejl. pris 35 kr
29 kr
Kappe m. hætte, hvid
Vejl. pris 239 kr
179 kr
Skræmmende dæmonmaske
Vejl. pris 179 kr
149 kr
Oppusteligt Græskar kostume
Vejl. pris 515 kr
429 kr
Vild vampyrparyk
Vejl. pris 189 kr
149 kr
Ond vampyrparyk
Vejl. pris 259 kr
219 kr
Glamour hekseparyk, sort/lilla
Vejl. pris 139 kr
119 kr
Fjerkost, sort
39 kr
Spøgelsesparyk
Vejl. pris 245 kr
189 kr
Magisk heksehat, lilla
Vejl. pris 125 kr
99 kr
Heksehat m. slør
Vejl. pris 109 kr
89 kr
Blodig økse gennem hovedet
Vejl. pris 45 kr
39 kr
Gotisk vampyrparyk
Vejl. pris 215 kr
179 kr
Edderkop
Vejl. pris 465 kr
359 kr

Henter flere produkter...
Hvis der er en tid på året vi elsker, er det uden tvivl halloween – specielt børn og unge mennesker. Halloween stammer oprindeligt fra USA, hvor man ’fejrer’ dagen på nøjagtigt samme måde herhjemme i Danmark. Der er en del ældre mennesker der er imod denne tradition, fordi at den ikke er dansk. Men det skal ikke stoppe os! Halloween er en fantastisk dag, som skal fejres med slik, kostumer og (u)hygge! Det er vigtigt at du har styr på dit kostume, når det er halloween. Hvis man ikke har et rigtigt kostume til halloween, er det ikke det samme, som hvis man har et kostume. Halloween er forbundet med uhygge – og hvis det skal være uhyggeligt, skal man have et godt kostume på. Her på siden har vi et stort sortiment af halloween kostumer, da vi mener, at der skal være noget til enhver. Alle vores halloween kostumer er selvfølgelig lavet af god kvalitet – og kan naturligvis købes til fabelagtige priser.

Halloween pynt og tilbehør

Det er vigtigt at der er styr på kostumet – og når der er det, kan man vælge at købe pynt og tilbehør. Halloween pynt og tilbehør kan være alt fra uhyggelige statuer til en sjov og uhyggelig maske. Det er vigtigt, at man har styr på tilbehøret – for hvad er et godt kostume uden eksempelvis en maske? Hvad er et spøgelse, hvis man kan se hovedet? – ikke et særlig godt spøgelse. Det handler om at kigge i detaljerne, og spørge dig selv, om der er noget du kan gøre bedre ved dit kostume. Det er altså vigtigt, at du også kigger tilbehøret igennem, for det kan jo være, at du finder noget, som kan supplere dit kostume. Det handler bare om at tænke kreativt!

Hvorfor købe halloween kostumer og tilbehør hos os?

Der er rigtig mange steder du kan købe halloween kostumer og tilbehør, og derfor ved vi, at vi skal kunne give dig nogle fordele. Og det gør vi selvfølgelig! Se bare nogle af fordelene her:
  • Billige priser. Vores priser er nogle af de laveste i branchen, som sikrer, at du kan spare mange penge. Vi er altid prisbevidste – og det kan du også se på vores priser!
  • Stort udvalg. Vi arbejder hele tiden på, at vores sortiment skal blive større. Derfor finder du altid det nyeste nye her på siden, som sikrer, at vores produkter ikke er forældede. Vi kan jo ikke have, at kunderne går rundt i forældede kostumer, vel?
  • God kundeservice. Vi gør alt hvad vi kan for, at dit køb skal blive en succes. Derfor skal du altid være velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller lignende.


Som du kan se er der rigtig mange grunde til at handle hos os. De ting der blev nævnt lige før er blot nogle af vores fordele – for i virkeligheden, er der faktisk rigtig mange fordele ved at handle hos os. Mangler vi et kostume, eller er der andet du kunne tænke dig at fortælle eller spørge os om, så skal endelig bare tage kontakt til os!

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout