Halloween kostumer

Vælg en kategori

DELUXE
Kvindelig Ghostbusters
399 kr
Sexet Ghostbuster
479 kr
Sort Maleficent
299 kr
Dødens Ballerina, Barn
229 kr
Sort Skelet Brud
449 kr
Lille Rød Djævle Pige
199 kr
Lille Glad Heks
199 kr
Lille Skelet Brud
269 kr
Blodig Zombie Sygeplejerske
299 kr
Mørk Skelet Brud
299 kr
Smuk Day Of The Dead
299 kr
Blodig Harlekin
299 kr
Forførende Lilla Heks
329 kr
Skrigende Spøgelse, Barn
229 kr
Lille Ond Sort Spøgelse
229 kr
Lille Spøgelses Dæmon
229 kr
Døden, Barn
229 kr
Lille Uhyggelig Klovn
269 kr
Lille Elegant Heks
199 kr
Manden Med Leen
199 kr
Lille Manden Med Leen
149 kr
Lille Halloween Joker
179 kr
Uhyggelig Varulv
299 kr
Lille uhyggelig Varulv
249 kr
Lille Ond Joker
299 kr
Spøgelse med Kæder
299 kr
Blomstrende Day of the Dead
299 kr
Langærmet Skelet Bluse, Dame
179 kr
Langærmet Zombie Bluse
199 kr
Hellang Rød Satin Kappe
Vejl. pris 195 kr
159 kr
Lille Glad Græskar
Vejl. pris 245 kr
199 kr
Dødens Krigsherre
Vejl. pris 539 kr
429 kr
Døden Kæmpehoved, Barn
Vejl. pris 219 kr
179 kr
Spøglese Kæmpehoved, Barn
Vejl. pris 219 kr
179 kr
Gyser Klovn Kæmpehoved, Barn
Vejl. pris 245 kr
199 kr
Blodig slør m. roser
Vejl. pris 99 kr
79 kr

Henter flere produkter...
Hvis der er en tid på året vi elsker, er det uden tvivl halloween – specielt børn og unge mennesker. Halloween stammer oprindeligt fra USA, hvor man ’fejrer’ dagen på nøjagtigt samme måde herhjemme i Danmark. Der er en del ældre mennesker der er imod denne tradition, fordi at den ikke er dansk. Men det skal ikke stoppe os! Halloween er en fantastisk dag, som skal fejres med slik, kostumer og (u)hygge! Det er vigtigt at du har styr på dit kostume, når det er halloween. Hvis man ikke har et rigtigt kostume til halloween, er det ikke det samme, som hvis man har et kostume. Halloween er forbundet med uhygge – og hvis det skal være uhyggeligt, skal man have et godt kostume på. Her på siden har vi et stort sortiment af halloween kostumer, da vi mener, at der skal være noget til enhver. Alle vores halloween kostumer er selvfølgelig lavet af god kvalitet – og kan naturligvis købes til fabelagtige priser.

Halloween pynt og tilbehør

Det er vigtigt at der er styr på kostumet – og når der er det, kan man vælge at købe pynt og tilbehør. Halloween pynt og tilbehør kan være alt fra uhyggelige statuer til en sjov og uhyggelig maske. Det er vigtigt, at man har styr på tilbehøret – for hvad er et godt kostume uden eksempelvis en maske? Hvad er et spøgelse, hvis man kan se hovedet? – ikke et særlig godt spøgelse. Det handler om at kigge i detaljerne, og spørge dig selv, om der er noget du kan gøre bedre ved dit kostume. Det er altså vigtigt, at du også kigger tilbehøret igennem, for det kan jo være, at du finder noget, som kan supplere dit kostume. Det handler bare om at tænke kreativt!

Hvorfor købe halloween kostumer og tilbehør hos os?

Der er rigtig mange steder du kan købe halloween kostumer og tilbehør, og derfor ved vi, at vi skal kunne give dig nogle fordele. Og det gør vi selvfølgelig! Se bare nogle af fordelene her:
  • Billige priser. Vores priser er nogle af de laveste i branchen, som sikrer, at du kan spare mange penge. Vi er altid prisbevidste – og det kan du også se på vores priser!
  • Stort udvalg. Vi arbejder hele tiden på, at vores sortiment skal blive større. Derfor finder du altid det nyeste nye her på siden, som sikrer, at vores produkter ikke er forældede. Vi kan jo ikke have, at kunderne går rundt i forældede kostumer, vel?
  • God kundeservice. Vi gør alt hvad vi kan for, at dit køb skal blive en succes. Derfor skal du altid være velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller lignende.


Som du kan se er der rigtig mange grunde til at handle hos os. De ting der blev nævnt lige før er blot nogle af vores fordele – for i virkeligheden, er der faktisk rigtig mange fordele ved at handle hos os. Mangler vi et kostume, eller er der andet du kunne tænke dig at fortælle eller spørge os om, så skal endelig bare tage kontakt til os!

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout