Halloween kostumer

Vælg en kategori

Lille djævel
Vejl. pris 155 kr
129 kr
Farlig djævel
Vejl. pris 455 kr
369 kr
Skelet bluse
Vejl. pris 195 kr
159 kr
Lille fleece djævel
Vejl. pris 259 kr
199 kr
Glad lille græskar
Vejl. pris 155 kr
129 kr
Frankie Jr, Barn
249 kr
Frank N. Stein
289 kr
Shawn The Undead
289 kr
Vampyr Damen
Vejl. pris 379 kr
339 kr
Lilla Heks, Barn
Vejl. pris 309 kr
299 kr
Forførende heks
Vejl. pris 869 kr
599 kr
Viktoriansk vampyr
809 kr
Ond Dronning
699 kr
Lille sød flagermus
589 kr
Ond Dronning
649 kr
Skræmmende Løvetæmmer
Vejl. pris 889 kr
599 kr
Porcelænsdukke
Vejl. pris 1.019 kr
629 kr
Phantom, lilla
159 kr
Uhyggelig Død
159 kr
Lille Uhyggelig Død
129 kr
Lille Heksetøs, lilla
179 kr
Lille Varulv
149 kr
Lille sort heksepige
129 kr
Spindelvæv Vampyrinde
299 kr
Lille Skelet Mester
129 kr
Lille Giftig Skeletdreng
129 kr
Lille Skelet Djævle
129 kr
Lille Vampyrdracula
89 kr
Victoriansk Prinsesse
179 kr
Muskelbluse m. kappe, rød
249 kr
T-Shirt m. Skudhuller
129 kr
Lille Monster Pige, Assorteret
299 kr
Killer Klovn
249 kr
Pink Monster lady
299 kr
Lille Skeletria
299 kr
Vampyren Vicki
229 kr

Henter flere produkter...
Hvis der er en tid på året vi elsker, er det uden tvivl halloween – specielt børn og unge mennesker. Halloween stammer oprindeligt fra USA, hvor man ’fejrer’ dagen på nøjagtigt samme måde herhjemme i Danmark. Der er en del ældre mennesker der er imod denne tradition, fordi at den ikke er dansk. Men det skal ikke stoppe os! Halloween er en fantastisk dag, som skal fejres med slik, kostumer og (u)hygge! Det er vigtigt at du har styr på dit kostume, når det er halloween. Hvis man ikke har et rigtigt kostume til halloween, er det ikke det samme, som hvis man har et kostume. Halloween er forbundet med uhygge – og hvis det skal være uhyggeligt, skal man have et godt kostume på. Her på siden har vi et stort sortiment af halloween kostumer, da vi mener, at der skal være noget til enhver. Alle vores halloween kostumer er selvfølgelig lavet af god kvalitet – og kan naturligvis købes til fabelagtige priser.

Halloween pynt og tilbehør

Det er vigtigt at der er styr på kostumet – og når der er det, kan man vælge at købe pynt og tilbehør. Halloween pynt og tilbehør kan være alt fra uhyggelige statuer til en sjov og uhyggelig maske. Det er vigtigt, at man har styr på tilbehøret – for hvad er et godt kostume uden eksempelvis en maske? Hvad er et spøgelse, hvis man kan se hovedet? – ikke et særlig godt spøgelse. Det handler om at kigge i detaljerne, og spørge dig selv, om der er noget du kan gøre bedre ved dit kostume. Det er altså vigtigt, at du også kigger tilbehøret igennem, for det kan jo være, at du finder noget, som kan supplere dit kostume. Det handler bare om at tænke kreativt!

Hvorfor købe halloween kostumer og tilbehør hos os?

Der er rigtig mange steder du kan købe halloween kostumer og tilbehør, og derfor ved vi, at vi skal kunne give dig nogle fordele. Og det gør vi selvfølgelig! Se bare nogle af fordelene her:
  • Billige priser. Vores priser er nogle af de laveste i branchen, som sikrer, at du kan spare mange penge. Vi er altid prisbevidste – og det kan du også se på vores priser!
  • Stort udvalg. Vi arbejder hele tiden på, at vores sortiment skal blive større. Derfor finder du altid det nyeste nye her på siden, som sikrer, at vores produkter ikke er forældede. Vi kan jo ikke have, at kunderne går rundt i forældede kostumer, vel?
  • God kundeservice. Vi gør alt hvad vi kan for, at dit køb skal blive en succes. Derfor skal du altid være velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller lignende.


Som du kan se er der rigtig mange grunde til at handle hos os. De ting der blev nævnt lige før er blot nogle af vores fordele – for i virkeligheden, er der faktisk rigtig mange fordele ved at handle hos os. Mangler vi et kostume, eller er der andet du kunne tænke dig at fortælle eller spørge os om, så skal endelig bare tage kontakt til os!

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout