Halloween kostumer

Saw Maske, Billy
349 kr
Saw Maske, Gris
399 kr
Edderkoppe Hund
239 kr
Lille Flagermus
79 kr
Orange Heks
129 kr
Skelet Menu Kort
15 kr
Happy Halloween Banner, bogstav
39 kr
Halloween Banner, græskar
Vejl. pris 29 kr
19 kr
Halloween Græskar Spand
49 kr
Halloween Blod Splatter Balloner
25 kr
Halloween Græskar Servietter
25 kr
Spøgelses Balloner, sort/hvid
29 kr
Halloween Gulv Løber, blodig
89 kr
Halloween Butterfly, skelet
25 kr
Halloween Lanterne, edderkop
19 kr
Halloween Lanterne, skelet
19 kr
Halloween dekoration, Keep Out!
15 kr
Day of the Dead cut-outs
kr
Day of the Dead Udskæring
15 kr
Skræmmende Klovne Dekoration
15 kr
Edderkoppe Ringe
25 kr
Græskar Krus
25 kr
Halloween Folie Græskar Banner
19 kr
Halloween Skelet Servietter
29 kr
Halloween Græskar Tallerkener
19 kr
Halloween plastik Banner
19 kr
Halloween Skilt, Do not enter!
19 kr
Halloween Lysdekoration
25 kr
Halloween Dekoration, Klovn
25 kr
Spindelvæv, hvid
65 kr
Halloween Lanterner
45 kr
Keep Out Afgrænsnings-bånd
29 kr
8 Uhyggelige Tallerkener
39 kr
Halloween Gele Blod Dekoration
35 kr
Halloween Væg Dekoration, gotisk gang
35 kr
Skræmmende Halloween Dug
39 kr

Henter flere produkter...
Hvis der er en tid på året vi elsker, er det uden tvivl halloween – specielt børn og unge mennesker. Halloween stammer oprindeligt fra USA, hvor man ’fejrer’ dagen på nøjagtigt samme måde herhjemme i Danmark. Der er en del ældre mennesker der er imod denne tradition, fordi at den ikke er dansk. Men det skal ikke stoppe os! Halloween er en fantastisk dag, som skal fejres med slik, kostumer og (u)hygge! Det er vigtigt at du har styr på dit kostume, når det er halloween. Hvis man ikke har et rigtigt kostume til halloween, er det ikke det samme, som hvis man har et kostume. Halloween er forbundet med uhygge – og hvis det skal være uhyggeligt, skal man have et godt kostume på. Her på siden har vi et stort sortiment af halloween kostumer, da vi mener, at der skal være noget til enhver. Alle vores halloween kostumer er selvfølgelig lavet af god kvalitet – og kan naturligvis købes til fabelagtige priser.

Halloween pynt og tilbehør

Det er vigtigt at der er styr på kostumet – og når der er det, kan man vælge at købe pynt og tilbehør. Halloween pynt og tilbehør kan være alt fra uhyggelige statuer til en sjov og uhyggelig maske. Det er vigtigt, at man har styr på tilbehøret – for hvad er et godt kostume uden eksempelvis en maske? Hvad er et spøgelse, hvis man kan se hovedet? – ikke et særlig godt spøgelse. Det handler om at kigge i detaljerne, og spørge dig selv, om der er noget du kan gøre bedre ved dit kostume. Det er altså vigtigt, at du også kigger tilbehøret igennem, for det kan jo være, at du finder noget, som kan supplere dit kostume. Det handler bare om at tænke kreativt!

Hvorfor købe halloween kostumer og tilbehør hos os?

Der er rigtig mange steder du kan købe halloween kostumer og tilbehør, og derfor ved vi, at vi skal kunne give dig nogle fordele. Og det gør vi selvfølgelig! Se bare nogle af fordelene her:
  • Billige priser. Vores priser er nogle af de laveste i branchen, som sikrer, at du kan spare mange penge. Vi er altid prisbevidste – og det kan du også se på vores priser!
  • Stort udvalg. Vi arbejder hele tiden på, at vores sortiment skal blive større. Derfor finder du altid det nyeste nye her på siden, som sikrer, at vores produkter ikke er forældede. Vi kan jo ikke have, at kunderne går rundt i forældede kostumer, vel?
  • God kundeservice. Vi gør alt hvad vi kan for, at dit køb skal blive en succes. Derfor skal du altid være velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller lignende.


Som du kan se er der rigtig mange grunde til at handle hos os. De ting der blev nævnt lige før er blot nogle af vores fordele – for i virkeligheden, er der faktisk rigtig mange fordele ved at handle hos os. Mangler vi et kostume, eller er der andet du kunne tænke dig at fortælle eller spørge os om, så skal endelig bare tage kontakt til os!

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout