Find Holger kostume

Nørdbrille m. glas
Vejl. pris 25 kr
19 kr
Find Helga
Vejl. pris 265 kr
259 kr
Lille Find Holger
259 kr
Find Holger
Vejl. pris 349 kr
299 kr
Lille Find Helga
269 kr
Holger sæt
Vejl. pris 99 kr
79 kr
Sød Find Helga
Vejl. pris 325 kr
259 kr
Stribet Bluse, Blå
249 kr
Find Holger Sæt
169 kr
Rød/Hvid Stribet T-Shirt
99 kr
Lille Find Holger Sæt
159 kr

Køb det sjove Find Holger kostume her!

Et Find Holger kostume er måske et af de mest populære kostumer, når vi kigger rundt til diverse karnevaller og de forskellige steder, hvor sidste skoledag bliver afholdt. Figuren vi alle kender fra ”Find Holger bøgerne”, er ikke bare en sjov og kendt figur, men også en, som mange har gode minder med. De fleste har i deres barndom siddet og forsøgt at spotte Holger blandt de tusindevis af mennesker – og hvilken bedre udklædning er der så at vælge, end et Find Holger kostume?

Vores Find Holger kostumer er naturligvis nøje udvalgt, så vi er sikre på, at vi giver dig det bedste af det bedste. Samtidig har vi tilladt os at skrue priserne ned, og som om det ikke var nok, så forsøger vi selvfølgelig også at levere kostumet til dig så hurtigt som overhovedet muligt. Bestiller du inden kl. 14.00 i hverdagene, vil vi sende kostumet af sted samme dag, så du forhåbentlig allerede har det dagen efter!

Vi har både Find Holger kostumer til mænd og kvinder, så er i et par, der skal af sted til kostume fest, så er der her en fantastisk mulighed for, at bringe et smil på alles læber - og hvilken bedre joke er der end at sige ”Jeg skal lige finde Holger”, hvis du leder efter din partner?

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout