• Fragt fra 29 kr. & Fri fragt v/ 500 kr.
  • 100% Prisgaranti
  • 30 dages fuld returret

Find Holger kostume

Find Holger
Dag-til-dag levering
Førpris 349 kr
319 kr
Nørdbrille u/glas
Dag-til-dag levering
Vores pris
29 kr
Nørdbrille m. glas
Dag-til-dag levering
Førpris 25 kr
19 kr
Find Helga
Dag-til-dag levering
Førpris 265 kr
249 kr
Lille Find Holger
Dag-til-dag levering
Førpris 255 kr
249 kr
Lille Find Helga
Dag-til-dag levering
Førpris 265 kr
259 kr
Holger sæt
Dag-til-dag levering
Førpris 99 kr
79 kr
Skinsuit, find holger
Førpris 425 kr
349 kr
Sød Find Helga
Dag-til-dag levering
Førpris 325 kr
259 kr

Køb det sjove Find Holger kostume her!

Et Find Holger kostume er måske et af de mest populære kostumer, når vi kigger rundt til diverse karnevaller og de forskellige steder, hvor sidste skoledag bliver afholdt. Figuren vi alle kender fra ”Find Holger bøgerne”, er ikke bare en sjov og kendt figur, men også en, som mange har gode minder med. De fleste har i deres barndom siddet og forsøgt at spotte Holger blandt de tusindevis af mennesker – og hvilken bedre udklædning er der så at vælge, end et Find Holger kostume?

Vores Find Holger kostumer er naturligvis nøje udvalgt, så vi er sikre på, at vi giver dig det bedste af det bedste. Samtidig har vi tilladt os at skrue priserne ned, og som om det ikke var nok, så forsøger vi selvfølgelig også at levere kostumet til dig så hurtigt som overhovedet muligt. Bestiller du inden kl. 14.00 i hverdagene, vil vi sende kostumet af sted samme dag, så du forhåbentlig allerede har det dagen efter!

Vi har både Find Holger kostumer til mænd og kvinder, så er i et par, der skal af sted til kostume fest, så er der her en fantastisk mulighed for, at bringe et smil på alles læber - og hvilken bedre joke er der end at sige ”Jeg skal lige finde Holger”, hvis du leder efter din partner?

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout