Læge kostumer

Kirurg kittel
Vejl. pris 205 kr
119 kr
Doktor
Vejl. pris 175 kr
159 kr
Blodig kittel
Vejl. pris 205 kr
189 kr
Zombie doktor
Vejl. pris 389 kr
309 kr
Operationslægen
179 kr
Lille Zombie Doktor
229 kr
Lille Doktor
199 kr
Lille Operationslæge
129 kr
Zombie Doktor
229 kr
Zombie Tandlæge
229 kr
Pest Doktor Maske
Vejl. pris 129 kr
109 kr
Zombie Doktor Kit
Vejl. pris 109 kr
89 kr
Mr. Voodoo Doktor
359 kr
Lille Doktor Mcstuffins, Deluxe
349 kr
Mini Doktor, Barn
159 kr
Zombie lægepige
Vejl. pris 265 kr
229 kr
Hr. Læge
Vejl. pris 265 kr
249 kr
Lille Kirurg
Vejl. pris 129 kr
119 kr
Lille Zombie Kirurg
Vejl. pris 179 kr
159 kr
Blodig lægekittel, voksen
Vejl. pris 215 kr
159 kr

Billige læge kostumer finder du lige her


Vi kender alle sammen lægekostumerne. De kan både være den frække eller den mere ”normale” slags. Fællesnævneren for de to typer er naturligvis, at de hitter til enhver lejlighed. Står du og skal til en kostumefest, og er lidt usikker på hvad du skal købe, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at læge kostumer er det optimale valg! Det er både neutralt, men stadig sjovt, og så kan du få vennerne til at klæde sig ud som patienter. På denne måde opnår du både fællesskab med vennerne og en langt sjovere aften!
Læge kostumer behøver bestemt ikke være dyre, og det er vi hos ekostumer.dk et vaske ægte bevis på. Kig bare på vores helt fantastiske priser – nogle du ikke finder bedre mange andre steder! Vi mener naturligvis, at alle skal kunne være med, og derfor tilbyder vi dig nogle af de bedste priser – du er som kunde selvfølgelig utrolig vigtig for os, og det vil vi vise dig!

Lægekostumet er et sikkert valg!


Har du været til kostumefester før, så er du ikke i tvivl om, at lægekostumer er en sikker vinder. Ofte er der flere der har det på, men det gør faktisk ikke noget, da man nemt kan lave lidt sjov ud af det. Har man patienter og læger til udklædningsfest, kan det hurtigt blive til et hyggeligt arrangement! Derudover er lægeudklædningen ej heller så dyr, så du sparer lidt penge du kan bruge til aftenen!
Nu vil vi hos eKostumer.dk ikke holde dig tilbage længere! Kig siden igennem for vores lægekostumer, og vælg det/de du bedst kan lide. Vi tør næsten love dig, at du ikke bliver skuffet over dit valg. Derudover har vi tilbehør du kan bestille til, så du er sikker på, at du er lidt mere unik!

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout