Skotte kostumer

DELUXE
Sød Skottepige, Rød
349 kr
Kilt med Surprise
Vejl. pris 125 kr
99 kr
Skotte Sæt
Vejl. pris 195 kr
149 kr
Flot Skotte
299 kr
Skottemanden
299 kr
Fræk skotte
249 kr
Kvindelig Skotte
299 kr
Elegant Skotte
369 kr
Skotte
Vejl. pris 389 kr
349 kr
Ternet Nederdel, Rød
235 kr

Find frække skotte kostumer hos ekostumer

Har du relationer til Skotland, eller har du altid drømt om at kunne bære et skotte kostume, så er du kommet til det helt rette sted. Her hos eKostumer.dk har vi et godt udvalg af skotte udklædninger, som uden tvivl vil passe perfekt til dine behov. Om det skal bruges som sidste skoledagskostume, til en temafest eller bare til at have, så er det et fantastisk sjovt kostume, som uden tvivl vil kaste nogle rosende/sjove kommentarer af sig!

Man har ofte set skotte udklædninger i film, og nu hvor du har chancen for at klæde dig ud som en, hvorfor så ikke gribe den chance? Vi har gode priser på udklædningerne, og har udvalgt kostumerne efter hvad vi ved, du som kunde kunne have interesse for!

Overrask dine venner med et skottekostume!

Hvor fedt kunne det ikke være, at overraske dine venner/veninder ved at bære et skottekostume? Vi giver dig i hvert fald en rigtig god mulighed her – se bare vores udvalg og priser. Vi er af den overbevisning, at alle skal have lov til at kunne købe et kostume, som virkelig er værd at have på – derfor har vi sammensat priser og udvalg efter dine behov!

Har du et kostume i tankerne, som du ikke kan se nogle steder på siden, eller er der noget du brænder inde med, som du tror vi kan svare dig på, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Kundekontakt og hurtig service er noget vi stræber efter at være bedst til, så vi glæder os til at høre fra dig, hvis du skulle sidde inde med noget!

Nu skal vi ikke holde dig tilbage mere – nu skal du derimod på jagt efter kostumer! Vi glæder os til at modtage og sende din ordre af sted!

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout