Smølfe kostumer

Smølferne: Smølfine
179 kr

Køb de populære smølfe kostumer her!

Er du på udkig efter et smølfe kostume, der vil frembringe en eventyrlig stemning og som vil give et godt grin? Så har vi her på siden et stort udvalg af lige netop, hvad du ønsker, nemlig en smart og festligt smølfe udklædning. Med sådan et kostume er du pludselig med til, at gøre festen god og give den mest underholdende stemning.

Med et af vores kostumer kan du forvandle dig til et medlem, fra en af mest kendte tegnefilm i Danmark. Husk på at smølferne er et fredeligt, venligt samt klogt væsen og disse ting vil med garanti passe til dig. Du kan sammen med dine venner klæde dig ud og give festen et festligt indslag, som alle med sikkerhed vil værdsætte! Giv dig selv chancen for at leve sammen med alle de andre smølfer i landsbyen ude i skoven i ”Det Glemte Land”. Som du nok er bekendt med så har alle smølfer et navn. Disse navne er selvfølgelig nøje udvalgt efter hvordan de karakteriseres. Det kunne for eksempel være et udtryk for et fysisk træk, karaktertræk, deres samfundsmæssige funktion, eller bare deres hobby - nogle navne nævnt i historien er Gammelsmølf, Altmuligsmølf og Smølfine. Hver selv med til denne lille sjove ting, og giv dig selv et smølfe navn, der vil karakterisere lige netop dig.

Hver med til at bekæmpe den onde troldmand Gargamel og hans orange kat Azrael! Gargamel er nemlig ude på at spise, dræbe eller lave smølferne om til penge. Undgå at dine små venner bliver spist og kig nærmere på vores store udvalg af smølfe kostumer og hjælp dem med det samme!

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout