• Fragt fra 29 kr. & Fri fragt v/ 500 kr.
 • 100% Prisgaranti
 • 30 dages fuld returret

Sko, støvler og fødder

  Sko og støvler til udklædning og kostumer

  Når det kommer til udklædning skal alt være perfekt. Hvis dit kostume ikke er perfekt, risikerer du at miste shine – og det er du vel ikke interesseret i, vel?

  Sko og støvler kan virkelig gøre meget for dit kostume, hvis du vil have at det er perfekt. Sko og støvler er ikke den første ting man ligger mærke til – men hvis du har et par fede sko eller støvler på, kan det virkelig gøre en stor forskel.

  Inspiration til hvilke sko og støvler du skal købe

  Når det kommer til udklædning kan det være svært at få ideer. Derfor har jeg herunder skrevet 3 eksempler på hvilke sko du skal vælge, hvis du altså har et kostume indenfor den pågældende genre.

  • 70’er – 80’er tema. Hvis du skal ligne en fra 70’erne eller 80’erne er det helt oplagte valgt at du køber et par store og farverige sko. De to årtier var fyldt med farver – så hvorfor ikke have et par sko med en masse farver på?
  • Beach tema. Hvis du vil være en fræk strand-babe, er et par farverige sandaler det oplagte valg. Du kan med fordel vælge et par sandaler der har nogle ’kapow’ farver, da det øger opmærksomheden – samtidigt med at det er eksotisk.
  • Sygeplejerske. Nu til det lidt mere kiskede – sikkerhedssko. Hvis du er læge eller sygeplejerske er man tit klædt på i et frækt / sjovt kostume – men du må ikke glemme skoene. Skoene skal være de store hvide sko, som gør det til et sjovt kostume.


  Det var blot 3 ideer. Du kan med garanti også finde på nogle gide ideer til din udklædning – det handler bare om at tænke kreativt. Læg din hjerne i blød – så skal du nok finde på et par gode ideer.

  Billige sko og støvler – og et stort sortiment

  Vores sortiment indenfor sko og støvler er stort, da vi mener at der skal være så meget som muligt at vælge imellem. Dit kostume skal være perfekt – og det bliver det kun hvis du har tilbehøret i orden.

  Vores priser er desuden helt i bund, hvilket betyder at du er sikret en fast lav pris på alle vores produkter. Hvis du har spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

  Vent venligst...

  Continue shopping or View cart & checkout