Slips, tørklæder og bælter

Pirat slips
45 kr

Slips, tørklæder og bælter – til udklædning

Hvis man vil fuldende sin udklædning, er det vigtigt at man har styr på tilbehøret. En lille ting som et slips, tørklæde – eller sågar et bælte, kan gøre en stor forskel. Hvad ville en pirat være uden et bælte? Og hvad ville en rig forretningsmand være uden et slips? Ingenting!

Slips – i alle regnbuens farver

Faktisk er det ikke kun regnbuens farver – for vi har rigtig mange slips, i rigtig mange farver. Vi har slips der passer til piratkostumer, til sjove kostumer og mange andre slags kostumer. Vi har sågar også ’normale’ slips, som kan bruges til rigtig mange ting – det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.

Et slips kan gøre en rigtig stor forskel på din udklædning, i og med at et slips sidder meget synligt. Slipset er en af de ting man først får øje på – og hvis du har valgt det rigtige slips, vil det have en positiv effekt på folk der ser dig. Uden tvivl.

Tørklæder – i alle afstøbninger

Hvis man har et tørklæde på, er det tørklædet der først bliver lagt mærke til – det kan du være helt sikker på.

Vi har et rigtig stort udvalg af tørklæder, så der er noget til enhver udklædning. Vi har de populære ’Pretty Boy’ tørklæder, vi har tørklæder til pirater – ja, vi har faktisk rigtig mange tørklæder. Det hele er nemmest, hvis du bare selv kigger på vores udvalg. Der er rigtig mange!

Bælter – vi har billige bælter Hvis der er noget der er overset, er det bælter. Et bælte har to funktion, hvorimod slips og tørklæder kun har en. Bæltets to funktioner, er at holde dine bukser oppe – og at se fedt ud.

Et bælte skal ikke bare være sort – nej, det skal være moderne og passe til din udklædning. Vi har et stort udvalg af bælter, som sikrer at du med garanti er noget for din smag.

Tag endelig kontakt til os, hvis du har spørgsmål eller lignende. Vi er her kun for at hjælpe dig!

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout