Boa´er og Pom Poms

Sort fjerboa, 180 cm
Vejl. pris 89 kr
79 kr
Rød fjerboa, 180 cm
Vejl. pris 89 kr
79 kr
Orange fjerboa, 180 cm
Vejl. pris 89 kr
79 kr
Lilla fjerboa, 180 cm
Vejl. pris 89 kr
79 kr
Lysegrøn fjerboa, 180 cm
Vejl. pris 89 kr
79 kr
Fjerboa, sort/hvid
Vejl. pris 89 kr
79 kr
Hvid pom pom
59 kr

Her kan du købe boa’er og pom poms!

80’erne.. det var gode tide. Hippierne, glæden, frigørelsen, farverne – og Boa’er og pom poms!

Pom poms er ofte lavet af silke der glitrer, så de ser farverige ud. Pom poms blev populære fordi at Amerikanske cheerleadere begyndte at bruge dem tilbage i 80’erne. Siden dengang er pom poms blevet brugt flittigt i de europæiske lande, til cheerleadere, fest og andre sjove begivenheder.

Boa’er kendetegnes ofte som frække og tropiske. Boa’er er ofte lavet af blødt materiale i bløde farver, som gør dem behagelige og afslappende at se på. Boa’er har ikke noget specielt formål som fx pom poms har. Boa’er bliver ofte brugt i de tropiske lande, når der er fest – eller når det skal se lidt frækt ud.

Vi har Boa’er og pom poms i alle afskygninger

Boa’er og pom poms kan bruges til rigtig mange begivenheder, hvad enten det er sidste skoledag, fastalavn eller en fest i mormors kolonihavehus.

Boa’er bruges ofte til de lidt ’sjovere’ begivenheder, hvor der er tilladt at vise lidt hud. En Boa’ kan bruges til stort set alle udklædninger, hvad enten du vil vise hud, være komisk eller have det perfekte tilbehør til et 70’er – 80’er kostume.

Pom poms kan med fordel bruges hvis du har et tropisk kostume, cheerleader kostume, 80’er kostume – eller måske blot et kostume der trænger til at blive peppet lidt op? Pom poms kan med garanti gøre din udklædning lidt sjovere at se på!

Her hos eKostumer.dk har vi stor fokus på at have et stort sortiment, så der er noget til alle målgruppe – store som små, unge som gamle – drenge som piger. eKostumer.dk – kostumer i alle afskygninger!

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout