• Fragt fra 29 kr. & Fri fragt v/ 500 kr.
 • 100% Prisgaranti
 • 30 dages fuld returret

Skæg til udklædning

  Et skæg er vigtig til din udklædning!

  Når man skal klæde sig ud, er det vigtigt at alle detaljerne er i orden. Hvad ville Jack Sparrow være uden skæg – og hitler for den sags skyld? Der er bare nogle kostumer som kræver at man skal købe et skæg, før at det bliver rigtig fedt.

  At købe et skæg til udklædning koster ikke særlig mange penge – faktisk koster det næsten ikke noget. Skæg er så billige for dig, fordi at de er billige for os – skæg er ikke dyre at lave. Nogle skæg koster ikke mere end 20 kroner, hvorimod man andre skæg’ koster 50-80 kroner. Priserne er meget forskellige, alt efter hvilket skæg man er ude efter.

  Et fuldskæg er ofte det dyreste skæg, da det er det største og mest detaljerede skæg. Et fuldskæg kan bruges til mange forskellige udklædninger, som fx sørøver, pirat, julemand, og mange andre. Fipskæg og overskæg er ofte ikke særlig dyre, fordi at de ikke er særlig store. Fipskæg og overskæg kan bruges til rigtig mange kostumer – det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.

  Et skæg er en uundværlig ting for din udklædning, hvis du altså har et kostume hvor det kunne se fedt ud, hvis du havde et skæg. Det er ikke sikkert at det vil se fedt ud, hvis du er klædt ud som et jordbær eller Peter Plys – så husk at vælge skæg med omhu.

  Hvorfor handle hos Finesta.dk?

  Som du sikkert har bemærket, så har vi et rigtig stort udvalg. Men hvad har vi ellers? Hvorfor skal du handle hos os, og ikke hos vores konkurrenter? Vi har herunder sat et par punkter op, hvor der står noget om de fordele vi har.

  • God kundeservice. Hos os har vi god support og kundeservice som hovedfokus. Vi gør alt hvad vi overhovedet kan, for at gøre vores kunder tilfredse – hvad enten det er at returnere en vare, eller svare på et spørgsmål. Vi står altid klar til at hjælpe.
  • Gode priser. Vores priser er nogle af de laveste på det danske marked, som sikrer at du aldrig bliver snydt i en handel med os. Vi har stor fokus på at levere de bedste priser til vores kunder – for vi ved, at kunderne går efter den bedste pris.


  Vi håber du vælger at købe dit skæg hos os. Hvis du har problemer eller spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi svarer altid indenfor et par timer.

  Vent venligst...

  Continue shopping or View cart & checkout