• Fragt fra 29 kr. & Fri fragt v/ 500 kr.
 • 100% Prisgaranti
 • 30 dages fuld returret

Oktoberfest tilbehør

  Tilbehør til oktoberfest kan du købe her hos eKostumer!

  Er tiden ved at nærme sig oktober? Hvis dette er tilfældet, så er det jo tid til oktoberfest. En fest der er kendetegnet med en masse dans, høj musik og vigtigst af alt, øl.

  Når denne store fest skal fejres, er det naturligvis helt essentielt med en masse tilbehør til, at gøre lige netop din fest endnu bedre. Vi har derfor samlet et bredt udvalg af muligheder, til at gøre din fest speciel. Først og fremmest skal du selvfølgelig klæder dig ud. Naturligvis så meget, at du ligner en fra oktoberfestens hjemland, Tyskland. Dette kunne eksempelvis være som en bayersk kromutter med lederhosen, her er det kun din fantasi som sætter grænsen for hvad du kan være. Her kan du med fordel kigge under vores kostumeudvalg til lige netop oktoberfest.
  Efter du har fundet dit perfekte kostume er det enormt vigtigt, at dit tilbehør ligeledes kommer til at passe godt sammen med dit kostume. Går vi tilbage til eksemplet med en rigtig tysker i lederhosen, kan dette kostume bare ikke have den samme effekt uden en hat til. Dette vil give kostumet det sidste lille pift og nærmest få dig til føle, at du befinder dig i de store tyske alper. Lige gyldigt hvilket kostume du vælger at benytte dig af, er tilbehøret som tidligere nævnt enormt vigtigt.

  Hvad er en oktoberfest uden en rigtig bordopdækning og uden ting der karakterisere den originale tyske folkefest. Til dig som vil peppe din fest op med god stemning og festlig humør, er dette ting som man bare ikke må gå på kompromis med. Vi har derfor samlet lige hvad du behøver for at din fest skiller sig ud af mængden og til at gøre den speciel. Festen skal gerne være noget du meget sent glemmer, da det nu kun er oktoberfest én gang om året.

  Vent venligst...

  Continue shopping or View cart & checkout